Gönderen Konu: 23 yaşında şakaklarımda açıklık  (Okunma sayısı 53 defa)

chavoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
23 yaşında şakaklarımda açıklık
« : 09 Mart 2026, 23:06:09 »
Hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlar 23 yaşındayım şakaklarımda açılma var genetik sanırım gözüme takıldığından beri takıntı yaptım ekim için 6-7 ay sonra musaitim o sırada araştırma yaparım anca yeter ekim öncesi nasıl bir bakım yapmalıyım donör alanım mükemmel sıfırlama traş yapıyorum donör alanımın kötü olmasını istemiyorum 2000-3000 greft önerildi serkan aydın tarafından ekim için bir yol izlemeliyim teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 23 yaşında şakaklarımda açıklık
« Yanıtla #1 : Bugün, 00:25:49 »
yaşın genç saçlarında güzel şimdilik 26 yaşından sonra bakarsın duruma o zamana kadarda araştırma yap öğren saç ekimini belli saçların açılacak kendine erkenden doğru bir yol haritası hazırla
medikal tedavileri de öğren
Global Moderator

chavoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : Bugün, 00:29:57 »
beyefendi yârın hastahaneye gideceğim zaten tahliller için falan 6-7 ay sonra ekim düşünüyorum ama saçma yerlerde yapan insanların saçı çıkmamış diye düşündürüyor sizin fikriniz nedir bu konuda hangi koşulda çıkmaz 30 yaşından sonra saçım olsa ne olmasa ne yardımınızı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : Bugün, 00:31:13 »
bence şimdi bekle ama tabi ben çok üst düzey bir merkeze gideceğim Asmed gibi dersen o zaman git ektir derim onun dışında bekle derim
Global Moderator

chavoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 00:37:47 »
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim medeks yada serkan aydını düşünüyorum onun dışında biyerde yapmam helsa hair falan vardı adamlar 1 ekimi 100 kere paylaşmış başarısız olması olağan diye düşündüm güzel bir şakak ekimi nasıl durur

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 01:14:36 »
saçlarını geriye atıp farklı bir stil vereceksen şakak ekimi güzel görünür ama resimdeki son halin gibi kullanacaksan çok anlam ifade etmeyebilir .ekim yeri seçeneklerinden ise medeks daha uygun olur senin için yada cüneyt coşkunda olabilir ön bölgede güzel işler çıkarıyor dhi ekim ile.

chavoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : Bugün, 01:19:11 »
kötü görüntü veriyor yüzüm gayet yorgun kafam büyük gözüküyor haftada bir traş
oluyorum uzatırsam çok belli
oluyor açıklık o yüzden ekmek istiyorum medeks sanırsam daha iyi serkan beyde çok kişi varmış hasta falan bazen ilgilenemiyorlar diye yazı okumuştum

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : Bugün, 01:23:43 »
Merhaba ciddi bir açıklık göremedim medikal ağır olmayacak şekilde tedavi alıp biraz daha yaşı geçirseniz daha sağlıklı olur gibi
Çünkü bazı saçlar azar azar seyrekleşiyor bazı dökülmeler agrasif şekilde 1 yılda bile götürebiliyor var olan saçları
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

chavoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : Bugün, 01:26:18 »
ilginiz için teşekkür ederim yakın zamansa gidip baktıracağım ekimi hemen değil rahat durabileceğim bir zaman aralığında yapmak istiyorum 30 lu yaşlarda yolun yarısı zaten saç olsa ne olmasa ne diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram