Gönderen Konu: Harun alakaya 5.000 Greft yaş 29  (Okunma sayısı 385 defa)

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Harun alakaya 5.000 Greft yaş 29
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2026, 23:33:30 »
Saç ekim sürecimi sizlerle paylaşmak istedim 29 yaşındayım  form da donorümün kötü oldugu söylendi çoğu clinic sakaldan alım yapılcağını söyledi harun hoca  donörümün iyi oldugunu söyleyip ekimi gercekleştirdi  bu gün ekimimin 5. Günü yorumlarınızı bekliyorum :)
hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın saçın gelişimini takipteyiz , bi de hangi vitaminleri kullanıyorsun

Yusuf33

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2026, 01:13:35 »
Hocam ekim olayı gerçekleştiği için ekim kısmına başlığı taşımak gerekir. @hintell

Serco12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2026, 09:14:02 »
Henüz bir vitamin kullanmıyorum 10. Günden sonra  solgar biotin birde proscar kullanmayı düşünüyorum sizlerinde tavsiyesi varsa kullanmam gereken tavsiyede bulunabilirsiniz

Serco12

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2026, 18:03:16 »
6. Gün

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Mart 2026, 19:47:23 »
Henüz bir vitamin kullanmıyorum 10. Günden sonra  solgar biotin birde proscar kullanmayı düşünüyorum sizlerinde tavsiyesi varsa  kullanmam gereken tavsiyede bulunabilirsiniz
cinsel yaşamına sorunsuz devam etmek istiyorsan proscar yerine propecia kullan

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2026, 23:26:31 »
Fotoğraflara bakınca ön saç çizgisi planlaması biraz agresif duruyor. Özellikle şakak noktaları (temporal point) bana göre biraz fazla öne alınmış. Saçlar çıktığında bu tarz planlamalarda ön hatta “duvar hairline” dediğimiz fazla düz ve yapay bir görüntü oluşma ihtimali olabiliyor. Çizgi bir tık daha içeriden ve temporal recess korunarak tasarlansaydı daha doğal bir çerçeve oluşabilirdi.

Açık alanın genişliğine bakınca yapılan hairline bu vaka için biraz mantıksız derecede önde kalmış gibi duruyor. Bu kadar geniş açıklığı olan kişilerde genelde daha konservatif ve olgun (mature) bir hairline tercih edilir. Burada ise neredeyse 17 yaş hairline’ına yakın bir hat kurulmuş. Uzun vadede hem doğal görünüm hem de planlama açısından riskli bir yaklaşım olabilir.

Bir diğer konu da greft ekonomisi. Bu kadar geniş bir alanda ön çizgiyi fazla öne kurduğunuzda ciddi miktarda single graft hairline’a harcanıyor. Bu da orta alan ve tepe bölgesi için ayrılabilecek greft sayısını azaltabiliyor. Böyle durumlarda çoğu klinik çizgiyi biraz daha geriden kurup greftleri daha dengeli dağıtmayı tercih ediyor.

Ayrıca ön hattın mikro düzensizlikleri de çok belirgin görünmüyor. Doğal hairline’larda zig-zag kırıklar, asimetrik geçişler ve temporal recess korunması önemli. Çizgi biraz fazla düz ve kompakt planlanmış gibi duruyor.

Özetle; bu kadar geniş bir açıklıkta daha dar, daha konservatif ve olgun bir hairline planı hem donör yönetimi hem de uzun vadeli doğal görünüm açısından daha mantıklı olurdu. Yine de saçların çıkışı ve kalınlaşması sonucu görüntüyü ciddi şekilde değiştirebilir. Umarım süreç sonunda sonuç sizi memnun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram