Asuman Hair – 11 Mart Saç Ekimi Deneyimim
Öncelikle bu forumu açtığı için Hintell hocama teşekkür ederim. Forumda bir süre gezdikten sonra ve ayrıca Hintell hocamın özelden verdiği tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak Asuman Hair’de saç ekimi yaptırmak için bilgi almak amacıyla 16 Ocak tarihinde Pendik Hastanesi’ne gidip Asuman hocayla yüz yüze görüşme sağladım.
Kendisinin verdiği bilgiler ve tecrübesi doğrultusunda orada ekim yaptırmaya karar verdim. Muayene sırasında saçlarımın zayıf olduğu söylendiği için Xpecia ile Prozinc şampuan ve losyon kullanmaya başladım. Bu süreçte Melike Hanım, WhatsApp üzerinden her soruma hızlı ve kapsamlı şekilde cevap vererek gerçekten çok yardımcı oldu. Kendisine de ayrıca teşekkür ederim.
Yapılan görüşmelerden sonra 11 Mart tarihi için ekim günü belirlendi. Ekim merkezi evime yaklaşık 1 saat uzaklıktaydı. Operasyon günü sabah erkenden kalkıp kahvaltımı yaptım ve duşumu alarak yola çıktım.
Dipnot olarak belirtmek isterim ki, ekime son iki gün kala burun tıkanıklığı ve öksürük başladı. Ancak bunun ekime engel olmayacağı söylendiği için operasyonu ertelemek istemedim.
Sabah saat 08.00 civarında merkeze vardığımda Enes Bey ve Zehra Hanım beni karşıladılar. Özellikle hem Enes Bey hem de Zehra Hanım operasyon sürecinin başından sonuna kadar benimle çok ilgilendiler. İlgileri ve destekleri için kendilerine çok teşekkür ederim.
Asuman Hoca, operasyonun birçok aşamasında bizzat bulundu. Özellikle operasyonun başında ve sonunda yer aldı ve kanal açma işlemini kendisi gerçekleştirdi.
Operasyon süreciyle ilgili olarak şunu söyleyebilirim; genel olarak ağrı veya sızı neredeyse hiç hissetmedim. Ancak operasyon sırasında, özellikle kanal açma işlemi ve ekim aşamasında, bir ara gerçekten bayılacak gibi oldum ve ciddi bir baş dönmesi yaşadım. Buna rağmen süreç sorunsuz şekilde devam etti.
Operasyon akşam saat 22.00 civarında tamamlandı. Daha sonra özel araçla eve döndüm. Seyahat yastığıyla ilk başta biraz zorlanacak gibi hissetsem de ilk geceyi sorunsuz bir şekilde atlattım.
Buradan başta Asuman Hoca olmak üzere tüm ekibe tekrar teşekkür ederim. İnşallah süreç istediğimden de iyi sonuçlanır. En büyük dileğim güzel bir sonuç almak.
Merkezin verdiği ilaçları ve takviyeleri, süreç boyunca iletişim halinde kalarak düzenli şekilde kullanmaya devam edeceğim