Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum, ekimden önce 6 ay nasıl bir yol izlenmeli  (Okunma sayısı 469 defa)

Emre08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar yaş 27 saç ektirmeyi düşünüyorum dökülmem henüz durmadı ama saç ektirmeden önce kan tahlili yaptırım b12 çinko magnezyum demir  minoxidil kullanmayı düşünüyorum ekimden önce bi etkisi olur mu, donör alanı sizce nasıl?

Önerilerinizi bekliyorum

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
donördeki saç telleri kalın ve güçlü görünüyor fakat donör kapasitesi alıcı alan küçük olduğu için çok fazla sayılmaz . senin sorunun aslında donör alandan çok ekim alanının çok büyük olması .norwood 7 vaka ve nerdeyse özellikle ön tarafta hiç minyatür saçın yok .böyle olması yaptıracağın ekim başarılı olsa bile sonucun biraz seyrek olmasına neden olur .benim sana tavsiyem iki aşamalı ekim planla .öncelikle öndeki çıplak alan ekilsin .sık ve doğal ekim yapmayı bilen bir yerde o bölgeye biraz yüksek greft çalışılırsa belki bahsettiğim seyrek sonucu yaşamazsın .bu arada düşündüğün bir merkez varmı sana uygun merkez bulmakta biraz sorun  :)

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
NW7 + retrograde alopesi de gördüm sanki emin olmamakla beraber. Saydığın çinko, b12 vs. saçlarının dökülmesinin sebebi değil. Saçlarını DHT hormonu döktü. Minoxidil saçlarını kuvvetlendirir ama dökülmeye karşı korumaz. Donörün çok kısıltı ve pek kaliteli gelmedi gözüme.
Eğer denemeye razıysan finasteride + minoxidil kullanıp  6 ay sonra sonuca bakabilirsin. Belki tepedeki az kalmış minyatür saçların hayata döner ve donörün güçlenir. O zaman ekimi değerlendirebilirsin. Fin'siz bu maceraya girilir mi onu da merkeze danışabilirsin.

Emre08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
donördeki saç telleri kalın ve güçlü görünüyor fakat donör kapasitesi alıcı alan küçük olduğu için çok fazla sayılmaz . senin sorunun aslında donör alandan çok ekim alanının çok büyük olması .norwood 7 vaka ve nerdeyse özellikle ön tarafta hiç minyatür saçın yok .böyle olması yaptıracağın ekim başarılı olsa bile sonucun biraz seyrek olmasına neden olur .benim sana tavsiyem iki aşamalı ekim planla .öncelikle öndeki çıplak alan ekilsin .sık ve doğal ekim yapmayı bilen bir yerde o bölgeye biraz yüksek greft çalışılırsa belki bahsettiğim seyrek sonucu yaşamazsın .bu arada düşündüğün bir merkez varmı sana uygun merkez bulmakta biraz sorun  :)

Merhaba yorumun için teşekkürler, ekim yeri olarak Şahin Çelik, batman saç ekim merkezi, Alican Koçhan bu 3 yer hakkında bilgi toplamaktayım.

Emre08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
NW7 + retrograde alopesi de gördüm sanki emin olmamakla beraber. Saydığın çinko, b12 vs. saçlarının dökülmesinin sebebi değil. Saçlarını DHT hormonu döktü. Minoxidil saçlarını kuvvetlendirir ama dökülmeye karşı korumaz. Donörün çok kısıltı ve pek kaliteli gelmedi gözüme.
Eğer denemeye razıysan finasteride + minoxidil kullanıp  6 ay sonra sonuca bakabilirsin. Belki tepedeki az kalmış minyatür saçların hayata döner ve donörün güçlenir. O zaman ekimi değerlendirebilirsin. Fin'siz bu maceraya girilir mi onu da merkeze danışabilirsin.

Evet donör alanı kısıtlı bana göre de kalitesiz. Sanırım vazgeçeceğim :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
minoxil nereye kullanıcaksın ?

ekimden önce ve sonra finaster,d +xpecia mantıklı açık lan geniş
Global Moderator

Emre08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
minoxil nereye kullanıcaksın ?

ekimden önce ve sonra finaster,d +xpecia mantıklı açık lan geniş

Kulak üstü ve donör bölgesine?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
iki saç ekimi düşün
finasterid araştır düşün +xpecia
iyi kaliteli alım yapan merkezleri araştır
şansını doğru kullan

kararlarını bizimle paylaş

doğru adımlar ile donör arka güzel duruyor
iyi sonuçlar çıkar kafa yapın küçük

ilk planlaman bu böllge ön çizgini kestiğin için çizğiyi tam çizemedim
Global Moderator

Emre08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
iki saç ekimi düşün
finasterid araştır düşün +xpecia
iyi kaliteli alım yapan merkezleri araştır
şansını doğru kullan

kararlarını bizimle paylaş

doğru adımlar ile donör arka güzel duruyor
iyi sonuçlar çıkar kafa yapın küçük

ilk planlaman bu böllge ön çizgini kestiğin için çizğiyi tam çizemedim

Aynen tam da işaretlediğiniz yere kadar düşünmekteyim sık ve düzgün bir ekim olması için, bu donör bölgesiyle tepe arka kısmı doldurmalarını tam beklemiyorum, xpecia araştırıyorum, Şahin çelik hocamla ve Serkan aydın ile görüşme halindeyim.
Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi sizce donör alanım yetersiz mi?

Facebook Twitter Instagram