Neye katılmadığını tam anlayamadım. Ekim gerçekleşmiş. 1 yıl sonraki sonucun oldukça doğal ve güzel. Genel anlamda olumlu sonuçlanmış bir ekim. 2024 Şubat ayında verteksinde seyreklik görünmüyor zaten.
Sonra aradan 2 yıl geçiyor, bu arada dökülmen devam ediyor. (Çünkü kök sebep olan DHT saça zarar vermeye devam ediyor.)
Eğer önlem almazsan hala mevcut saçlarını kaybetmeye devam edeceksin. Burada çok kötü ekim gördüm, lazerle ekilenleri söktürenden donörü paçavraya çeviren merkezler gördüm ama Asuman hanım bunlardan biri değil.
Bu saç ekim forumu Türkiye’nin, hatta dünyanın en büyük ve en kapsamlı saç ekimi forumlarından biri. Hiçbir yerde bu kadar canlı hasta paylaşımı ve bu kadar aktif bir ortam yok. Sadece Türkler değil, dünyanın her yerinden insanlar burada paylaşımlar yapıyor ve takip edip araştırma yapıp karar veriyor . Bu yüzden yazdıklarımızdan da sorumluyuz; çünkü araştırma yapan insanlar buradaki yorumlardan etkilenip yanlış yönlendirilebilir.
O yüzden senin gibi dürüst, saç ekimi konusunda gerçekten bilgili kişilerin yorumları çok değerli Yusuf kardeşim. Bu konuları çok bilmeyen ama örneğin Asuman Hanım’ı düşünen birisi bu paylaşımları görüp yanlış yönlenebilir. Kaldı ki Murat Makasçı ile Asuman Hanım’ın sonuçları karşılaştırıldığında kıyas kabul etmeyecek kadar fark olduğunu düşünen çok kişi var. Buna rağmen bazı arkadaşların daha sonuç almadan bir merkezi aşırı övmesi de doğru bir yaklaşım değil.
Ben özellikle senin yorumuna duyduğum saygıyı ifade etmek istedim. Sadece kendim için değil, araştırma yapan insanlar adına da önemli olduğunu düşünüyorum. Bu işi gerçekten iyi bilen biri olarak yaptığın objektif ve değerli yorumlar çok kıymetli. Kendi adıma teşekkür etmek istedim.