Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic / 5100 Greft / Yas 36 / 06-03-2026  (Okunma sayısı 1202 defa)

Uzun İhsan Efendi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Hakan Clinic / 5100 Greft / Yas 36 / 06-03-2026
« Yanıtla #15 : 18 Mart 2026, 12:33:29 »
Selamlar hocam öncelikle forumdaki tecrübeni ve güzel yorumlarını görmek gerçekten keyif verici

İnsanlar saç ekimini çoğu zaman küçümsüyor çünkü sürecin ne kadar hassas ve detaylı olduğunu yaşamadan anlamak kolay değil bu yüzden biz de sürekli araştırın doğru karar verin diye biraz baskı yapıyoruz bu da bazen yanlış anlaşılabiliyor ama niyet tamamen insanların mağdur olmaması

Bu forumun 100 binlere ulaşması zaten doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesi yanlış işler yapılsa bu kadar büyüme ve güven olmazdı burada ciddi bir sorumluluk var ve bunun farkında ilerleniyor

Doğru kişi ve doğru merkezi seçmek çok önemli ama bu işin doğasında %100 garanti diye bir şey yok bunu da açık konuşmak lazım
Ama şu var ki doğru planlama ve doğru ekip ile yapılan ekimlerde kimse mağdur olmaz bu işin en net gerçeği bu

Saç ekimine gelirsek açıklık alanına göre greft dağılımı ve sıklık gayet başarılı duruyor
Ön çizgi tasarımı yüz hatlarına ve referans noktalarına uyumlu doğal bir planlama yapılmış

Genel anlamda planlama, operasyon kalitesi ve saç ekim sağlığı çok iyi görünüyor
Böyle devam ederse finalde çok tatmin edici, doğal ve yoğun bir sonuç çıkması yüksek ihtimal

Hayırlı olsun hocam şimdiden güzel günlerde kullanman dileğiyle

Hintell hocam yorumun için çok teşekkür ederim,
Söylediklerine harfiyen katılıyorum elbette yüzde yüz garanti yok kişinin koşulları saç yapısı vs de etkiliyor ama forumda önerilen isimler ile risk bence en aza indirgeniyor.

Umarım bu forum çok daha fazla kişiye ulaşır ve saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar sadece ekim merkezlerinin paylaştıkları sonuçlar üzerinden değil de burada kişilerin gerçek paylaşımları üzerinden faydalanırlar. Burada emeğin çok büyük , herkes adına teşekkür ediyorum.

Bana gelirsek, süreç boyunca güncel bilgi paylaşacağım başkalarına da yararı olsun diye. Umarım süreç sonunda güzel sonuçlar alırız :)

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic / 5100 Greft / Yas 36 / 06-03-2026
« Yanıtla #16 : Bugün, 01:57:02 »
donör bölgeyi çok temiz çalışmışlar maşallah diyelim  |-nazarboncugu-|

Facebook Twitter Instagram