Gönderen Konu: Maxsimus Clinic Yaş 26 5000 Greft 21.02.2026  (Okunma sayısı 728 defa)

ChillDelark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Maxsimus Clinic Yaş 26 5000 Greft 21.02.2026
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2026, 14:02:18 »
Ben Maximus
Doğu’nun ve Kolordu’nun Komutanı
Kuzey ordularının lideri
Gerçek imparatorun sadık askeri Demişti Russell Crowe reis gladyatör filminde…

Şakaklar ve ön hattın kanal açıları dik duruyor???

Siz farkettiniz mi kabuk sonrası bu dik açıları ya da sordunuz mu?

Hocam daha önce saç ekimi yaptıran üç arkadaşıma sorduğumda süreç gayet iyi gidiyor denildi bende kliniğe vs sormadım.Bide bu klinikle bi alıp verilememe durumu var mı cidden işinin ehli olmadığı gibi bir hava var forumda daha önceden gelen bişeymiş gibi?

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2026, 14:18:04 »
Evet hocam olayı çözdünüz tüm forum olarak Maxsimus clinic'e kinliyiz ve batırmaya çalışıyoruz.

ChillDelark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2026, 14:20:50 »
Evet hocam olayı çözdünüz tüm forum olarak Maxsimus clinic'e kinliyiz ve batırmaya çalışıyoruz.
Yok hocam Estağfirullah :) sadece merakımdan bilgi alma açısından soruyorum sonuç güzel olmazsa başka arkadaşları da yakmayalım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Mart 2026, 23:37:59 »
Hocam daha önce saç ekimi yaptıran üç arkadaşıma sorduğumda süreç gayet iyi gidiyor denildi bende kliniğe vs sormadım.Bide bu klinikle bi alıp verilememe durumu var mı cidden işinin ehli olmadığı gibi bir hava var forumda daha önceden gelen bişeymiş gibi?

Biz arkadaşlarının sonucunu görmedik sana güzel gelen bize kötü gelebilir.
Bizim burada söylediğimi ön hat saç yönleri bu yönler dik görünüyor ama sen sanırım bu konuda bilgi sahibi olmağın için nedemek istendiğini pek algılayamadım ön çizgi ve saç yönleri saçlar çıkınca umarım hala anlamamış ve mutlu olmuş olursun.. bu saçları nasıl söktürebilirim diyr araştırma yapmanı görmek istemem. Bizi merkezler kişiler ilgilendirmez her konuya gördüğünüzü yazarız doğrudur ya da yanlışdır.
Global Moderator

ChillDelark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Mart 2026, 23:42:38 »
Biz arkadaşlarının sonucunu görmedik sana güzel gelen bize kötü gelebilir.
Bizim burada söylediğimi ön hat saç yönleri bu yönler dik görünüyor ama sen sanırım bu konuda bilgi sahibi olmağın için nedemek istendiğini pek algılayamadım ön çizgi ve saç yönleri saçlar çıkınca umarım hala anlamamış ve mutlu olmuş olursun.. bu saçları nasıl söktürebilirim diyr araştırma yapmanı görmek istemem. Bizi merkezler kişiler ilgilendirmez her konuya gördüğünüzü yazarız doğrudur ya da yanlışdır.

Hocam tabiki sizlerin görüşüne saygım sonsuz peki öngörünüze göre çok gözle görülür bir fark olur mu çim adam tarzı dolaşır mıyım?

ChillDelark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Mart 2026, 23:44:35 »
Hocam tabiki sizlerin görüşüne saygım sonsuz peki öngörünüze göre çok gözle görülür bir fark olur mu çim adam tarzı dolaşır mıyım?

Arkadaşın sonucuda bu şekildeydi bunuda bi inceleyebilirsiniz profesyonel bi gözle

Facebook Twitter Instagram