Gönderen Konu: ISTANBUL ICIN SAC EKIMI KLINIGI TAVSIYESI  (Okunma sayısı 962 defa)

EKIMLAZIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ISTANBUL ICIN SAC EKIMI KLINIGI TAVSIYESI
« : 26 Mart 2026, 22:16:41 »
Arkadaslar merhabalar,

Istanbul'da sac ekimi icin yer arastirmaktayim. Amacim dogal ve guzel sonuc almak. Fiyati benim icin cok onemli degil ama coook yuksek bir ucret de odemek istemiyorum.
Forumu bayadir takip ediyorum. Bu forumda cok guzel yerler oneriliyor ve yavas yavas onerilen yerlerle de gorusmeye baslayacagim. Ama baska platformlarda bu forumda hic gormedigim yerler onerilmis. Bu forumda onerilen yerler de baska platformlarda da daha az bahsedildigi icin kendim konum acip  bir de sizlerden direkt fikir almak istedim. Bizzat doktorun mudahil oldugu yerlerde daha basarili sonuc alabilecegimi dusunuyorum. Yurt disindan gelecegim icin sonradan degistirme gibi bir luksum yok, karar verip ayarlamam gerekiyor.

Saclarimin guncel hali gorsellerdeki gibidir. Birkac yer sac ekimi icin uygun oldugumu soyledi.

En dogal ve basarili sonucu sizce nerede alabilirim ?

hammut

• Sr. Member
Ynt: ISTANBUL ICIN SAC EKIMI KLINIGI TAVSIYESI
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2026, 00:48:32 »
Geniş bir açıklık bu tarz geniş acikliklarda açık ara Medeks favorim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2026, 03:17:00 »
başka yerlerin önerisi nedir bilmem ama bizim forumda hasta paylaşımı olduğu için 12 ay boyunca
başarı oranları 100 lerce hasta takibi ile değerlendirilmiş önerilmiş yerler
bunları takip edip sende görürsün boş boş öneriler burada yapılmaz

yada birilerinin elemanları gelip forum üyesi gibi öneride bulunamaz

planlama bu sekilde finasterid gerekiyor kendi saçlarını koruman güçlendirmen dökülmeyi engellemen gerek
bu medikal ürünü araştır ya da doktora danış  forumda kullnanlarada sor vs + xpecia

burada yapılan önerilerin ekim konularını  takip et oraya ektirenlere mesaj at iletişim kur

bütçeni bilmiyorum

asuman hanım
hakan klinik
ahmet tosun
medeks

bunları incele uygun mu bak araştır
Global Moderator

Kardelen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları