Gönderen Konu: Saç ekimi Lütfi keçici 4800 greft  (Okunma sayısı 876 defa)

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi Lütfi keçici 4800 greft
« : 02 Nisan 2026, 18:01:13 »
Lütfi keçici robotic dhi sistemi ile ön 4 parmak ağırlik verilerek ekim yapıldı ön bölgemde tuyumsu yok la var arasında saç vardı  birde bazı arkadaşların ekimleri Beyaz dururken benimki kırmızı kan yoğunluğundan mi neden bu şekilde bugün ilk gün

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi Lütfi keçici 4800 greft
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2026, 14:41:28 »
İkinci gün, bugün ilaçları aldım EKSTRA olarak d vitamini ,B12 , glutatyon libozom teknolojili aldım yarın yıkamadan sonra xpecia tablet alacağım aynı zamanda magnezyum takviyesi alıyorum, bolca 5 litrye yakın su ve kivi portakal tüketiyorum herhangi bir ağrı vesaire yok

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2026, 16:54:24 »
Bugün ikinci yıkamayı evimde yaptım derimde biraz gerilme var normal mi bilemedim, şimdiden xpecia d vitaminim düşüktü onu almaya başladım B12 glutatyyon magnezyum takviyeleri alıyorum

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2026, 16:56:10 »
Hintel bey yardımcı olma şansınız var mı acaba

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2026, 10:23:39 »
Dostum merhaba,

Ekim sürecini incelediğimde alın çizgisini bir tık yukarıda tutmuşlar gibi görünüyor ama bu durum daha şişlik olduğu için bu şekilde görünüyor olabilir. Ameliyat öncesi fotoğraflarınızı da gönderebilirseniz ekim planmasını da değerlendirme yapmış olabiliriz.

Ön hat çizgisi olarak bir tık daha güzel yapılabilirdi ama bu forumda çok daha kötülerini gördük bu yüzden ideal sayılabilir.

Ekim bölgesinin kırmızı durmasını normal bir durumdur. İyileşme sürecindesiniz.

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2026, 10:41:51 »
Ön hat bölgem hep geriden başlayan bir yapıya sahibti , yan şakak cizgilerim de geride ameliyat öncesi fotoğraflarım bulmaya çalışacağım ,

sachsizadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2026, 10:49:01 »
Hayırlı olsun hocam. Umarım sonuç istediğin gibi olur. Ekim öncesi durum nasıl, onu da paylaşabilir misiniz? Birde yaş kaçtı hocam?

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2026, 11:04:05 »
Yaş 37 ön 4 parmaklık bölge boştu fotoğraf bulamadım klinik çekmişti onlardan isteyeceğim

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : Bugün, 08:05:14 »
ARKADAŞLAR DÜN DUŞ ALDIKTAN SONRA BU İKİ TANE SARIMSI BİR SIVI GÖRDÜM, HİC DIŞARI ÇIKMAMIŞTIM AVM GİTTİM ALT TARAFI EVE GELDİM DUS ALDIKTAN SONRA BU GÖRÜNTÜ FARK ETTİM XPECİA FALAN KULLANIYORUM COK YAGLANMA YAPİYOR ONDAN OLABİLİR Mİ BUGÜN 9.GUN

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : Bugün, 08:13:32 »
9. Gün dönor bölge de bu durumda

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #10 : Bugün, 10:13:15 »
Dostum merhaba,

Bu yağımsı sıvılar dediğin genelde vücudu yağlı olan kişilerde olabilmektedir. Bu çok büyük bir problem değilidr ama Bunlar çoğalırsa mutlaka önlem almanı öneririm. Clinice bilgi ver sana öneride bulunacaklardır.

Donör bölgeniz iyileşmeye başlamış. Ekim alanı da kabuklarınız yavaştan oluşmaya başlamış.

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : Bugün, 10:15:28 »
Aşırı derecede yağlı cildim var , enfeksiyon diye çok korktum ateş vesaire yok sağol yardımın için

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #12 : Bugün, 10:16:30 »
Dostum merhaba,

Enfeksiyonel bir durum değilidr ama sivilcedir sonuçta içerisinde illa bir problem görünüyor. Sorun olacak gibi görünmüyor ama yine de önlem almakta her zaman fayda vardır.

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : Bugün, 10:34:41 »
Çok teşekkür ederim clinic ile bugün görüşme yapacağım

Sevket Akkas

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : Bugün, 14:58:16 »
Buda ekim öncesi halim yeni elde ettim,(fotoğraf )

clinice gittiğimde sebum dendi patlattı hocamız, antibiyotik vesaire verilmedi, sağolsun çok ilgilendi, çok güzel bir insan abi hoca Lütfi bey

Facebook Twitter Instagram