Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 6 aydır ciddi ciddi saç ektirmek için araştırma yapıyordum, instagram reklarımdan helsa hair maximus klinik berkay tulpar gibi yerlerden 65-90 bin tl arasında değişen fiyatlar aldım. bir süre erteledikten sonra bu sitede cüneyt coşkuna ekim yaptıran bir kaç arkadaşın sürecini okuduktan sonra tekrar saç ektirmeye karar verdim. 24 şubat gibi instagramdan ulaştım kendilerine şu an takipçi sayıları az diye mi bilmiyorum ama direk telefonda Cüneyt hoca ile muhatap oldum saçma gereksiz sorularıma bile sabırla cevap verdikten sonra 31 mart salı günü için operasyonu planladık. ben çok acımasından kaynaklı çekiniyordum. sadece uyuşturma aşamasında acı çektim onuna haricinde bir problem yaşamadım. ayrıca saçlarımı kestirmeden kim yapalım istedim. iyi mi yaptım şu an emin değilim yıkaması köpüklemesi biraz daha meşakkatli oluyor gibi. şimdi size ilk günkü resimlerimide göstereceğim. 4500 greft ekim yaptık ben 1 greft 1 saç teli sanıyordum. ama öyle değilmiş. 4500 greftin 200 tanesi 4lü 1650 tanesi üçlü geri kalan sayıları hatırlamıyorum ama toplamda 10.000 civarı bir saç teli ekildi. o yüzden çok umutluyum. güzel olacağını düşünüyorum bakalım nasıl olacak. hem fiyat performans hem de ilgi alaka açısından hazır takipçi sayısı da az iken cüneyt coşkun değerlendirilebilir.