Öncelikle bu formu açan Hintell'e ve zamanını ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Formu 2-3 ay önce keşfettim ve ismini hem burda çok görmemden hem de tanıdığımın tavsiyesi ile Asuman Hair'de saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Normalde ilk görüşmemizi Ocak ayında yapmıştık fakat vitamin değerlerimin düşüklüğünden ve saçlarımın güçsüzlüğünden kaynaklı Asuman Hanım biraz güçlendirmemiz gerektiğini söyledi. Bu süre zarfında Prozinc şampuan, Prozinc losyon, demir vitamini, D vitamini ve B12 vitamini kullandım. Değerlerim referans aralıkları içerisindeydi ama Asuman hanım biraz daha yükseltmemizin daha iyi olacağını söylemişti. 1,5 ay kullanıp Asuman hanım ile tekrar iletişime geçtik. Değerlerim yükseldiği için ve saçlarım güçlendiği için 2 Nisan için randevu oluşturduk.
Sabah Enes Bey ve Zehra Hanım güleryüzleriyle beni karşıladılar. Operasyon sürecinden başından sonuna kadar çok güzel ilgilendiler sohbet ettiler hepsine çok teşekkür ediyorum. Melike Hanım ve Asuman hanım da aynı şekilde hepsi çok iyi insanlar çok çok teşekkür ediyorum. Hepsinin eline emeğine sağlık.
08:30 gibi başlayan işlem akşam 20:45 gibi son buldu. Acı eşiğim normalde düşük değildir ama anestezi kısmı bayağı can yakıcıydı benim için. Onun haricinde can acıtan herhangi bir şey yoktu. Operasyonun güzel geçtiğini, bundan sonraki süreçte dikkat etmem gerektiği söylendi. Sabırla bekleyip ilerleyişi göreceğiz.
Not olarak söyleyeyim; İlk görüşmemizde DHT testim referans aralığının altında çıktığı için (70) Asuman hanım endokrinolojiye yönlendirdi. Tekrar testesteron testi oldum DHT sonucu çıkmadı. Diğerleri referans aralığında çıktı. Mevcut saçlarımı korumak için Finasteride kullanmayı düşünüyorum ve bunu Asuman Hanıma da söyleyeceğim. Minoxil kullanma taraftarı değilim hem uğraştırıcı olduğundan hem de bırakıldığında eski hâline gelmesinden dolayı.
Saç ektirmeden bir önceki günün (1 Nisan) fotoğraflarını ekliyorum.