Gönderen Konu: Ekim düşünüyorum ama  (Okunma sayısı 709 defa)

Altay

• Yeni üye
  • *
Ekim düşünüyorum ama
« : 04 Nisan 2026, 00:38:09 »
Herkese merhabalar yaş 38 oldu arık  formu yıllardır takip ediyorum ama pek aktif değildim artık Ekim,kasım gibi Ekim yaptırmak istiyorum artık ama açık alan fazla vertex de beklentim pek yok ilk Ekim için önler sık olsun yeter ikinci ekimdede vertex ve sıklaştırma ile mutlu edecek sonuca ulaşabilirmiyim?ve son olarakta Ekim başarısı için de ekimde 3/5 ay önce finansa başlasam mantıklımı ve ya önerileriniz varmı ekimden önce kullanmam gereken tavsiyeler.not traş olduktan hemen sonra resim çekildiğim için donör olduğundan daha zayıf gibi görünüyor sanki biraz uzadığında çok daha yoğun gibi sanki

Altay

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekim düşünüyorum ama
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2026, 00:41:02 »
Toplu gönderemedim resim ama bu şekilde oldu sanırım

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2026, 00:52:21 »
Hocam donörü çok daha kötü bekledim ama kötü değil. Finasteride'i geciktirmenin bir manası yok saçlarını dökülmesini yavaşlatan/durduran şey o. Finasteride ile mevcut saçlarını güçlendir ve koru 6 ay minimum bekle sonucu gör (köklerin güçlendi mi, dökülmen durud mu vs.) güzel bir ekimle kapanır. Tek seferde kapanmayabilir ama eğer fin'e iyi cevap verir biraz da saç çıkışı olursa belki tek seferde dolar. Ona merkez karar verir.

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2026, 00:55:57 »
Bilgilendirme için sağol dostum🙏

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2026, 01:09:32 »
Ben şahsen finasterid kullanmanızı tavsiye etmem yaşınızdan dolayı .Ekim öncesi kullanmanızında ekime sınırlı bir faydası olur .Donörde ki saçları bir miktar güçlendirerek ekim travmasına karşı daha dayanaklı yapar fakat iyi bir merkezde (alım ve ekim esnasında greftlere hassas davranılacağı için ) bunada gerek kalmaz.
Yaşınız ,açıklığınız ve donör bölgeniz iyi bir saç ekimi için gayet elverişli .Yeterki işinin ehli ve genel kitle tarafından kalitesi beğenilen bir merkezde ekim yaptırınız.

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2026, 01:16:17 »
Aslında ilk tercihim Asuman hanım gibi ve sonzamanlarda ers kafamı karıştıyor.fin konusunda çok kararsızım açıkçası tavsiyelere göre ilerlemek istiyorum kafamdaki soru işareti ekime ne kadar katkısı olur

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2026, 01:21:54 »
🙏

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2026, 01:44:51 »
Ben şahsen finasterid kullanmanızı tavsiye etmem yaşınızdan dolayı .Ekim öncesi kullanmanızında ekime sınırlı bir faydası olur .Donörde ki saçları bir miktar güçlendirerek ekim travmasına karşı daha dayanaklı yapar fakat iyi bir merkezde (alım ve ekim esnasında greftlere hassas davranılacağı için ) bunada gerek kalmaz.
Yaşınız ,açıklığınız ve donör bölgeniz iyi bir saç ekimi için gayet elverişli .Yeterki işinin ehli ve genel kitle tarafından kalitesi beğenilen bir merkezde ekim yaptırınız.

Hocam 60 yaşında bile hala saçlar dht’den minyatürleşebiliyor. Tabi ki kişinin kendi tercihi. Elbette 20 yaşında kullanmayıp ekime giden gibi olmaz ama NW7ye gitmediğini bilmek lazım.

okan tanın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2026, 14:15:22 »
Non skatrisyel (ekime uygun ) dökülme olduğunu düşünürsek ;

donör alandan tek seans ta %20-25 üzerine çıkılmasın. Ortalama açık alanınız  140 cm2 civarı. Optimum verim için gerekli greft sayısı 6500 civarı.
Tek seans önermem . İki seans ta dediğim gibi şartlar uygunsa iyi sonuç alırsınız. İşlem öncesi bir şey kullanmanıza gerek yok . İşlem sonrası doktorunuzun destek takviyesine göre hareket etmenizi öneririm.

Dr.Okan

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2026, 14:33:20 »
Sizce donör alanından 6500 greft çıkarmı? 2seans ile ve ya ilk Ekim 5000 greft ,ikinci Ekim  1500greft vertex şeklinde hatta sakal destekli makulmudur sizce?
[/quote]

okan tanın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2026, 14:38:24 »
Tıbbı uygunluk varsa ve siz bana gelseydiniz ;
 ilk seans 3700-4000 maks   ikinci seans 2300-2700. Sakala gerek yok.

Alımcı çok önemli hocam. 1000 GREFT İÇİN 3000 VURUŞ YAPILIRSA SAKAL DA İŞE YARAMAZ.

DESTEK ALAMANIZA GEREK YOK. iŞLEM SONRASI DESTEK DAHA MAKUL.

Dr.Okan

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2026, 16:31:51 »
Sayfalınızdan ekimlerinizi inceledim şimdi özellikle tepe bölgesi ekimlerinizi başarılı gördüm ama forumda ekimlerinize rastlayamadım pek hocam ama bana dersenizki foruma örnek olacak bir Ekim yapabiliriz.görüşmek isterim

okan tanın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2026, 17:14:47 »
Yapabiliriz. 2 Yıl kontrolümde olacaksınız.  Ama videocall vs ile ile ayrıntılı değerlendirme yapalım.Pazartesi iletişelim. Siz whatsapp üzerinden yazın .Koordinatöre Okan Beyin haberi var diyin.Forumdan tanışıyoruz yazın. Pazartesi salı detaylı anemnez için görüşelim.

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : Bugün, 00:55:20 »
Non skatrisyel (ekime uygun ) dökülme olduğunu düşünürsek ;

donör alandan tek seans ta %20-25 üzerine çıkılmasın. Ortalama açık alanınız  140 cm2 civarı. Optimum verim için gerekli greft sayısı 6500 civarı.
Tek seans önermem . İki seans ta dediğim gibi şartlar uygunsa iyi sonuç alırsınız. İşlem öncesi bir şey kullanmanıza gerek yok . İşlem sonrası doktorunuzun destek takviyesine göre hareket etmenizi öneririm.

Dr.Okan

Hocam bu rakamları nasıl tespit ettiniz acaba?
Ve birde 6500 greft çok değilmi.

Facebook Twitter Instagram