Gönderen Konu: GAZİ HASTANESİ SAÇ EKİMİ 4250 GREFT BAHATTTİN BEY VE EKİBİ  (Okunma sayısı 1499 defa)

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
ekim günü

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
ekim günüü

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
ekim

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
son durum bu şekilde

Ahmetbey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlısı olsun

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş kaç takviyeler neler

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun. Ekim öncesi fotoğraflarınızı da yüklerseniz değerlendirme için daha doğru bilgi olacaktır.

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
Yaş kaç takviyeler neler
  HER HANGİ BİR TAKVİYE ÖNERMEDİLER 1 AYDAN SONRA  KULLANMAM ÖNERİLDİ 40.GÜN PRP YE ÇAĞIRACAKLAR.

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
  HER HANGİ BİR TAKVİYE ÖNERMEDİLER 1 AYDAN SONRA  KULLANMAM ÖNERİLDİ 40.GÜN PRP YE ÇAĞIRACAKLAR.

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
YAŞ 31 SON DURUM

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
..

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Ekim ekim öncesine göre ön ve tepe planlaması gayet ideal olmuş fakat ön hattını çok düz şeklinde yapmışlar bu çizgiyi biraz daha estetik ve doğal bir görünüm yapılabilirdi. Bununla birlikte şakak ekimleri benim açımdan her zaman riskli olmaktadır. Çünkü bu kısımlarda ince tüyler varken arkadaki kalın telli saçlar ekildiğinde çok sırıtan bir görsel oluşturabilmektedir. Umarım bunu düşünerek bir ekim planlaması yapmışlar ve bu bölgedeki saçları özel seçmişlerdir.

İlave olarak bakım ürünlerinden alternatif olarak araştırmanı ve senin kafana uygun olanları kullanmanı öneririm. Biotin desteği ile birlikte güzel destek sağlayacağını düşünüyorum. Bu öneriyi de değerlendirebilirsiniz

ozan çınkılıç

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim ben biotin , saw palmento ve kabak çekirdeği yağı hapı kullanmayı düşünüyorum bunları ne kadar süre kullanmalıyım sizce ?

Facebook Twitter Instagram