Gönderen Konu: 2.Saç ekimi önerisi Medeks ilk ekim sizce aynı yer mi?  (Okunma sayısı 20 defa)

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar merhaba 1.5 sene önce medeks te saç ekimi yaptırmıştım ilk ekim konusunu atıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36804.0

Lafı uzatmayacağım ben aslında memnumum yani tamamen bir açıklık vardı ve ön kısım %70 oranında kapandı ama ciddi seyreklikler de mevcut ve arkaya gittikçe seyrekleşiyor yine de ben en arka kısımda uzun süredir kapatıcı topik kullanıyorum ve saçlarım yapıldığı zaman gayet iyi duruyor.
2.ekimi bu yıl sonunda yine kasım ayında yaptıracağım aynı yerde mi yaptırmalıyım sizce yoksa o kadar da başarılı sonuç değil farklı bir yer mi seçmeliyim arka kısım kapanır mı 2.ekimi kessinlikle sakal destekli gireceğim donör bölgemin durumu iyi ama dipleri sıfıra yakın tuttukça ciddi anlamda beyaz beyaz alım yerleri belli oluyor açık tenliyim ve mikromotor dan dolayı olabilir diye düşünüyorum son durumu buraya atacağım yapılı halini dağınık halini ve seyreklik halini bu arada vertex bölgesi ciddi anlamda açık ve alan geniş yani zor bir bölge biliyorum orada da %70 lik bir sonuç beni idare ettirir saç dövmesi vs ile geneli kapatabilirim.
Finasterid sorunum yok 1.5 senedir düzenli kullanıyorum son 2 aydır aksattım ama hâla devam ediyorum yan etki pek görmedim değerleri düzenli kontrol ettiriyorum ve dht oranı düşük seviyeye yakın çıkıyor.

Son olarak yorumlarınızı bekliyorum sizce 2. Ekimi nasıl yapılmalı Medeks devamm ı yoksa Ahmet tosun yada önerilerinize açığım?

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
Ynt: 2.Saç ekimi önerisi Medeks ilk ekim sizce aynı yer mi?
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2026, 23:18:46 »
Son olarak da arkadan çekilmiş hali donör bölge ve açıklık kısım en alttan sıfırlıyorum üstte çok çıkmamaya çalışıyorum ki alım kısmı belli olmasın diye

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2026, 23:52:58 »
medeks açık alan için güzel sonuç almış ama alan 2 hatta 3 ekimlik tekrar medekes derim  düşünüyorsan + finasterid
Global Moderator

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2026, 23:57:20 »
Ön kısımda da eksiklikler var. Sakal destekli tepe ve önlere de takviye gerekecektir. Klinik olarak iki merkez de iyi ama önceliğin donörünü yıpratmayacak bir klinik olmalı. Varsın biraz seyrek kalsın verteks ama donör seyrelirse kötü görünür.

Facebook Twitter Instagram