Gönderen Konu: Arkadaşlar bu dönor bu kafaya yeter mi?  (Okunma sayısı 565 defa)

burakreus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bu dönor bu kafaya yeter mi?
« : 09 Nisan 2026, 11:39:14 »
Arkadaşlar herkese selamun aleyküm. 5 yıl önce serkan aygın clinicte 3.600 greft saç ektirmiştim. Aradan geçen sürede kendi saçlarım döküldü şimdi 2.seansı ektirmeyi düşünüyorum ama kararsızım. Acaba greft yeterli olur mu? Sizin gibi tecrübeli bireylerden tavsiye almak istiyorum

Hodrimeydan41

• Full Member
Ynt: Arkadaşlar bu dönor bu kafaya yeter mi?
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2026, 12:38:40 »
bu döner dan bir daha ekim bence yapılmaz alınırsa döner çok daha kötü olunur sizin açıklığınız için en iyisi protez saç dönordon bir daha ekim yapılırsa protez saç için bile kötü görüntü olunur yanlardan bence ekime uygun değilsiniz

burakreus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2026, 12:47:44 »
bu döner dan bir daha ekim bence yapılmaz alınırsa döner çok daha kötü olunur sizin açıklığınız için en iyisi protez saç dönordon bir daha ekim yapılırsa protez saç için bile kötü görüntü olunur yanlardan bence ekime uygun değilsiniz
Peki fin ve min karışımlı bir tedavi uygulusam olur mu ? Ne kadar etki olur ? Çünkü çok fazla minyatür saçlarım var

Hodrimeydan41

• Full Member
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2026, 14:18:15 »
finasterid ve minoksidil güzel tedavidir bence bi şansınızı deneyin dönör ve diğer saçların güçlenmesinde yardımcı olur

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 01:23:07 »
Peki fin ve min karışımlı bir tedavi uygulusam olur mu ? Ne kadar etki olur ? Çünkü çok fazla minyatür saçlarım var
finasterid bu saçları çıkartır 1 yıl düzenli kullanımda %70 i çıkabilir

Ense seyrek ve az bu saça ekim olmaz tedavi gerekiyor ensede retrograd alopesi var
Ben yoruldum hayat, gelme

burakreus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : Bugün, 01:35:13 »
finasterid bu saçları çıkartır 1 yıl düzenli kullanımda %70 i çıkabilir

Ense seyrek ve az bu saça ekim olmaz tedavi gerekiyor ensede retrograd alopesi var
Bu yorum beni heycanlandırmadı desem yalan olur. Yüzde 70 oranı bana abartı geldi ama denicem en yakın zamanda cildiyeden randevu alıp testlermi yaptırdıktan sonra minox ve fine başkıyorum

burakreus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : Bugün, 11:31:11 »
finasteride 1 mg saç dökülmesi için başlayacağım. Tahlillerimi üst solunum yolu enfeksiyonu sırasında (03.03.2026) çektirdim. Değerlerim normal mi? Yoksa ek olarak PSA tahlilide yaptırmalı mıyım? Lütfem yardımcı olur musunuz

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : Bugün, 15:52:42 »
Hocam serum değerlerin çok önemli değil elbette genel sağlığın için eksiklerini gider ama senin dökülmendeki asıl sebep saç tellerinin DHT androjenine duyarlılığı. Bu yüzden finasteride ile bu androjenin üretimini %70'lere varan oranda azaltıp saç foliküllerini DHT'den mümkün mertebe korumaya çalışmalısın.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : Bugün, 19:31:54 »
Bu yorum beni heycanlandırmadı desem yalan olur. Yüzde 70 oranı bana abartı geldi ama denicem en yakın zamanda cildiyeden randevu alıp testlermi yaptırdıktan sonra minox ve fine başkıyorum
bunu neye dayanarak söylüyorum, kafaya baktım tamamen açılmaya yaklaşmış ama açılmamış, hala birsürü ince saç var, finasterid zaten ince saçlarda etkili bi ilaç atıyorum aynaya geçtiğinizde yüzünüze flaş tutun sarı sarı küçük tüyler olur, erkek tipi saç dökülmesindede normal saçlı alanlar o yüzdeki tüylere dönüşür en son o tüylerden sonraki adımda ise tamamen saçsız alana dönüşüyor

bazılarına bakıyorum adamın kafası parıl parıl parlıyor yağlı ve sert, gidip inceliyosun adamın kafasında o ince tüylerden yok yada aşırı az var medikal tedavi deniyor sadece finasterid, çıkartamıyor, minoxidili ekliyor bi bakıyor 2 yıl sonra ormana dönüşmüş böylelerinide çok gördüm

ilaç kullanımında zamanlama kritiktir
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram