Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası Alopexy T  (Okunma sayısı 448 defa)

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası Alopexy T
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2026, 15:31:46 »
Alopexy-t minoksidil içeren bir ilaçtır. Ekimden sonra kullanan arkadaşım oldu. Size bir fikir olması açısından anlatayım. Ekim daha bir sene olmadan kullanmaya başladığı için ekimin gerçek sonucunu göremediğimizi düşünüyorum. 1-1 buçuk senelik süreçte durum güzeldi. Ancak arkadaşım bir süre sonra alopexy-t'i bıraktığında bir kaç ay içinde saçlarda seyrelmeler başladı. O zamanlar minoksidilin zararlı olabileceğini bilmiyorduk.
Benim düşünceme gelecek olursak minoksidilin saçlar için riskli bir ilaç olabileceğinden dolayı bulaşmamak en mantıklısı. Doktorlar, bu ilaç FDA onaylı olduğu için ve ekimlerinin sonuçlarını daha iyi gösterebilmek için önerecektir tabi. Ama bıraktıktan sonraki dökülmelerin inanılmaz derecede olduğunu hiç biri söylemez. Eğer başlamakta kararlıysanız hiç bir zaman bırakmamanız gerektiğini bilin.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2026, 21:10:49 »
bıraktıktan sonra minyatürler gider klasik minoxil gerçeği ama ekimden sonra bir kaç ay kullanmak kesinlikle ekimin verimliliğini arttırıyor. en güzeli ekimin 3. haftasından itibaren başlayıp 3. ayda kullanımını sonlandırmak.

doctorx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2026, 23:49:49 »
bıraktıktan sonra minyatürler gider klasik minoxil gerçeği ama ekimden sonra bir kaç ay kullanmak kesinlikle ekimin verimliliğini arttırıyor. en güzeli ekimin 3. haftasından itibaren başlayıp 3. ayda kullanımını sonlandırmak.

saç ekimi merkezim de 20. gün başlayıp 2 kutu kullanmamı söylüyor ama korkuyorum bıraktığımda minyatür saçlarım gider mi diye

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : Bugün, 01:33:41 »
saç ekimi merkezim de 20. gün başlayıp 2 kutu kullanmamı söylüyor ama korkuyorum bıraktığımda minyatür saçlarım gider mi diye

önce güçlenir ama sonra bırakınca gider ve sonra tekrar çıkar .minoxil döngüsü öyle korkulduğu gibi bir şey değil pskolojik etkisi bazı kişilerde çok oluyor ve bu yüzden çok abartılıyor .minyatürün önce güçlenmesi sonra dökülmesi ve sonra tekrar çıkmasının psikolojik etkileri dışında bir zararı yok. o minyatür saçlar fin falan kullanmayacaksan zamanla zaten dökülecek. şunuda söyleyeyimde yanlış anlaşılmasın minoxili fin yada xpecia ile kombine edersen döngüsel dökülmede genelde olmuyor bunuda bilmekte fayda var.

Facebook Twitter Instagram