Gönderen Konu: 07.04.2026 /4500 Greft/ Yaş:40/ Estespecial Caner Bey ve Seçil Hanım  (Okunma sayısı 1500 defa)

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Uzun zamandır düşündüğüm ve ekimlerini yakın çevremden de takip ettiğim Caner Bey ile nihayet ekimimi gerçekleştirdik. |-nazarboncugu-| Sabah 08.30 da Hastaneye giriş yapıldı 09:00 da Caner Beyin eşi Seçil hanım ile ön çizgiye karar verdik  ;)akabinde caner beyin ekibi tarafından deri altına lokal anestezi uygulandı ve seçil hanım tarafından greftler toplandı sonrasında kanal açma işlemide kendisi tarafından yapıldı bir öğlen yemeği molasının ardından caner bey ve ekibi açılan kanallara greftleri yerleştirdi. Fotoğrafları ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum |-onayisareti-| şu an için bir takviye kullanmıyorum öncesinde de kullanmadım |-onayisareti-|

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Ekim sonrası ilk gün donör bölge ve 4. gün fotoğrafları

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
8. gün fotoğraflarını ekliyorum arkadaşlar donör bölgede yanma ve batma hissi oluyor masaj yapınca rahatlıyor bu süreçte masaj yapmak sağlıklı mı bilgim yok yorumlarsanız sevinirim

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Bugün 19. Gün fotoğraflarını eklemek istiyorum. Flaşlı ve flaşsız 2 fotoğraf çektim Donör bölgede kaşıntı var oldukça çözümü olan yorum yaparsa sevinirim arkadaşlar

Nasıl Ya

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
güzel görünüyor.

SpaWn

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun, sağlıklı gözüküyor. Bu arada donör bölgede ki kaşıntıya madecassol krem iyi geliyor. Fito kremle karıştırıpda sürebilirsiniz. Aman ekim olan alana sürmeyin sakın.
  • Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 4600
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Multivitamin, Omega 3, Folik asit, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayırlı olsun, sağlıklı gözüküyor. Bu arada donör bölgede ki kaşıntıya madecassol krem iyi geliyor. Fito kremle karıştırıpda sürebilirsiniz. Aman ekim olan alana sürmeyin sakın.

Tamam hocam dediğinizi bir deneyeyim teşekkür ederim

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
güzel görünüyor.

Teşekkür Ederim görmemişim yorumunuzu kusura bakmayın

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba aşağıya 42. Gün fotoğraflarımı ekliyorum bugün itibariyle doktorun tavsiyesi olarak xpecia başladım ve yaklaşık bir aydır da sabamed şampuan kullanıyorum ufak ufak çıkışlar var çok ince saç telleri bakalım umarım mutlu oluruz sürecin sonunda

Dur

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ücret ne kadar dostum?

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Ücret ne kadar dostum?
50 bin hocam

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Bugün itibariyle 2 ayı geride bıraktım kırmızılık hala devam ediyor görüleceği üzere, umarım yakın zamanda kaybolur... xpecia kullanmaya devam ediyorum ayrıca magnezyum takviyesi alıyorum ufak ufak çıkışlar var fakat bunlar şu zaman için yeterli mi değil mi ? yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim bu arada saç tellerim ince dolayısıyla çıkan saçlar çok ince duruyor kalınlaştırmak için ek takviyeye ihtiyaç var mı sizce ?

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Herkese Selamlar. Bugün yaklaşık 90 günü geride bıraktım ekim alanındaki kırmızılık halen devam ediyor donör bölgedeki kaşıntı sebebiyle doktora gittim bana sebirox şampuan ve psobetazol köpük verdi. sebirox şampuan ile her gün yıkama yapıyorum psobetazol ile de donör alana sabah akşam sürüyorum  kaşıntı baya azaldı nerdeyse şikayetim kalmadı 2 hafta oldu başlayalı sizce devam etmelimiyim yoksa sabamed kullanmaya geri mi dönmeliyim? Yarın ilk defa prp yapılacak klinikte sabah akşam xpecia kullanmaya devam ayrıca ocean multivitamin ve ocean magnezyum kullanıyorum 90 güne göre saç çıkışlarımı yorumlarsanız sevinirim

Celal200048

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
Merkeze sorudunuzmu kizariklar uzun sürmüş gibi
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid

Keltosbabanakos

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Merkeze sorudunuzmu kizariklar uzun sürmüş gibi
Evet sordum bazı hassas tenli kişilerde olabildiğini geçeceğini söylediler ki benim de tenim hassastır araştırmalarıma göre 7-8 ay sürenler oluyormuş

Facebook Twitter Instagram