Gönderen Konu: 07.04.2026 /4500 Greft/ Yaş:40/ Estespecial Caner Bey ve Seçil Hanım  (Okunma sayısı 584 defa)

Keltosbabanakos

• Yeni üye
  • *
Uzun zamandır düşündüğüm ve ekimlerini yakın çevremden de takip ettiğim Caner Bey ile nihayet ekimimi gerçekleştirdik. |-nazarboncugu-| Sabah 08.30 da Hastaneye giriş yapıldı 09:00 da Caner Beyin eşi Seçil hanım ile ön çizgiye karar verdik  ;)akabinde caner beyin ekibi tarafından deri altına lokal anestezi uygulandı ve seçil hanım tarafından greftler toplandı sonrasında kanal açma işlemide kendisi tarafından yapıldı bir öğlen yemeği molasının ardından caner bey ve ekibi açılan kanallara greftleri yerleştirdi. Fotoğrafları ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum |-onayisareti-| şu an için bir takviye kullanmıyorum öncesinde de kullanmadım |-onayisareti-|

Keltosbabanakos

• Yeni üye
  • *
Ekim sonrası ilk gün donör bölge ve 4. gün fotoğrafları

Keltosbabanakos

• Yeni üye
  • *
8. gün fotoğraflarını ekliyorum arkadaşlar donör bölgede yanma ve batma hissi oluyor masaj yapınca rahatlıyor bu süreçte masaj yapmak sağlıklı mı bilgim yok yorumlarsanız sevinirim

Keltosbabanakos

• Yeni üye
  • *
Bugün 19. Gün fotoğraflarını eklemek istiyorum. Flaşlı ve flaşsız 2 fotoğraf çektim Donör bölgede kaşıntı var oldukça çözümü olan yorum yaparsa sevinirim arkadaşlar

Nasıl Ya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
güzel görünüyor.

SpaWn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun, sağlıklı gözüküyor. Bu arada donör bölgede ki kaşıntıya madecassol krem iyi geliyor. Fito kremle karıştırıpda sürebilirsiniz. Aman ekim olan alana sürmeyin sakın.
  • Ekim Tarihi: 23 Mart 2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun
  • Greft Miktarı 4530+65
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Xpecia, c, d vitamini, magnezyum, b12 complex, Nutraxin Multivitamin, Topikal %0.1 Finasterid-%5 Minoxidil-%1 Adenozin

Keltosbabanakos

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayırlı olsun, sağlıklı gözüküyor. Bu arada donör bölgede ki kaşıntıya madecassol krem iyi geliyor. Fito kremle karıştırıpda sürebilirsiniz. Aman ekim olan alana sürmeyin sakın.

Tamam hocam dediğinizi bir deneyeyim teşekkür ederim

Keltosbabanakos

• Yeni üye
  • *
güzel görünüyor.

Teşekkür Ederim görmemişim yorumunuzu kusura bakmayın

Facebook Twitter Instagram