Gönderen Konu: Dr Hakan Clinic - 4500 greft 04.04.2026  (Okunma sayısı 1912 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Hakan Clinic - 4500 greft 04.04.2026
« : 13 Nisan 2026, 23:28:06 »
Merhabalar arkadaşlar,

Ekimimin üzerinden 9 günlük süre geçti. Bu süreçte burada yaptığım araştırmalar ve forum sayesinde karar verdiğim için, kendi deneyimimi de paylaşmak istedim.

İlk görüşmede Hakan Hoca ön saç çizgimi belirledi. Ben çizginin biraz daha şakaklara doğru olmasını istemiştim. Ancak Hakan Hoca, bu şekilde yapılması durumunda ön bölgede seyrekliğin oluşabileceğini söyledi. Bir süre konuştuktan sonra önerdiği ön çizgi tasarımına ikna oldum.Acikligimin cok olmasi nedeniyle hem dönor bolgeyi yormamak hemde ilk ekimin sonucuna göre kismen ön bölgeye rötüs ve tepe bölge odakli iki ekim planlamasi dolayisiyla makul buldum diyebilirim

Planlama tamamlandıktan sonra kan alındı ve operasyon başladı. Toplamda yaklaşık 10 saat süren bir operasyon oldu. Ön kanallar Hakan Hoca tarafından açıldı. Ve ekime baslanilmadan once 4500 greft toplanmasiyla dolayisiyla hakan hoca orta bolgede planlanan ekim sinir cizgisini sikligi kaybetmemek adina öne cektigini belirtti.Toplanan kökler ile ilgili arkadaslar köklerin kalin ve uzun oldugunu alim yaparken cok sik tekrarladilar ve genel olarak alinan kokler ile ilgili %20 3lü,%10 4lü, % 30 tekli % 40 ikili dediler asagi yukari olarak.Ekim süreci biter bitmez prp tedavisi de yapildi ve 3 tane daha yapilmasi planlandi.

Operasyon bittikten sonra bana yastık, şampuan ve ilaçlar verildi. Kullanımları hem sözlü olarak anlatıldı hem de WhatsApp üzerinden yazılı bilgilendirme gönderildi. Bu detay oldukça faydalıydı çünkü sonradan tekrar bakma imkânı oluyor.

İlk yıkamam klinikte yapıldı. 7.günde fotoğraf istediler. Kabuk dökme işlemini ise kendim yarin yapacagim .Ayrıca oluşturdukları WhatsApp grubundan iletişim oldukça hızlı ilerliyor; sorulara kısa sürede dönüş yapıyorlar.
Şu an ekimin üzerinden 9 gün geçti. Yarin kabuk dökümü ile beraber tekrar guncelleme yapacagim.

Son olarak ek takviye icin Biotin, Multivitamin ve Kiselerde kullanıyorum. Ayrıca Proscar’ı 4’e bölüp pazartesi, carsamba,cuma bir olacak haftada 3 adet şekilde kullanıyorum.

Genel olarak süreçle ilgili deneyimim bu şekilde. Benim gibi araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olmasını umuyorum. Yorumlariniz, tavsiyeleriniz icin simdiden herkese teşekkürler.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic - 4500 greft
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2026, 23:32:18 »
ekim sonrasi

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic - 4500 greft
« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2026, 23:41:48 »
bu fotograflar ekim disi benim kendim cekim ile ekim yerlerine göndermis oldugum fotograflar , klinikte cekilen fotograflara gore sacim varmis gibi bir durum olusabilir fakat durum daha vahim oldugunu dusunuyordum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Clinic - 4500 greft 04.04.2026
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2026, 01:12:18 »
Kardeşim hayırlı olsun öncelikle, detaylı anlatımın da gayet güzel olmuş eline sağlık

Ekimine gelecek olursak alanın geniş olduğu net, bu tarz açıklıklarda tek ekimle full doluluk zaten zor, o yüzden planlamayı iki ekim olarak düşünmeleri gayet mantıklı ve doğru bir yaklaşım. Donörü yormadan ilerlemek uzun vadede en sağlıklısı

Ön çizgi tasarımı da bence yerinde olmuş, daha öne çekilse bu sefer sıklık düşecekti, Hakan hocanın dediği gibi dengeyi korumak önemli. Şu anki haliyle hem doğal duracak hem de ileride ikinci ekime alan bırakılmış

4500 greft böyle bir alan için güzel bir sayı, özellikle kök yapısı umarım kalın tellidir alan geniş çünkü donörü göremiyoruz uzun halde ondan ne kalitede bir donör bunu anlayamadım Yazdığın greft dağılımı da dengeli duruyor, bu da çıkışları olumlu etkiler

Sıklık ve yerleşim açısından bakınca temiz ve özenli bir ekim olmuş, kaliteli bir işçilik var. PRP de süreci destekler

Finasterid kullanımın da çok doğru bir karar, özellikle mevcut saçları korur ve ekilenleri güçlendirir   sana ciddi katkı sağlar, uzun vadede farkını görürsün

Şu an 9. gün zaten daha çok erken, kabuk dökümü sonrası süreç başlayacak asıl maraton o zaman. Sabırla devam edersen güzel bir sonuç alma ihtimalin yüksek görünüyor, ilerleyen aylarda çok daha net konuşuruz ama şimdilik her şey yolunda
Global Moderator

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2026, 20:23:39 »
an itibariyle kabuk dökümü sonrasi 11.gün

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2026, 17:13:35 »
Kardeşim hayırlı olsun öncelikle, detaylı anlatımın da gayet güzel olmuş eline sağlık

Ekimine gelecek olursak alanın geniş olduğu net, bu tarz açıklıklarda tek ekimle full doluluk zaten zor, o yüzden planlamayı iki ekim olarak düşünmeleri gayet mantıklı ve doğru bir yaklaşım. Donörü yormadan ilerlemek uzun vadede en sağlıklısı

Ön çizgi tasarımı da bence yerinde olmuş, daha öne çekilse bu sefer sıklık düşecekti, Hakan hocanın dediği gibi dengeyi korumak önemli. Şu anki haliyle hem doğal duracak hem de ileride ikinci ekime alan bırakılmış

4500 greft böyle bir alan için güzel bir sayı, özellikle kök yapısı umarım kalın tellidir alan geniş çünkü donörü göremiyoruz uzun halde ondan ne kalitede bir donör bunu anlayamadım Yazdığın greft dağılımı da dengeli duruyor, bu da çıkışları olumlu etkiler

Sıklık ve yerleşim açısından bakınca temiz ve özenli bir ekim olmuş, kaliteli bir işçilik var. PRP de süreci destekler

Finasterid kullanımın da çok doğru bir karar, özellikle mevcut saçları korur ve ekilenleri güçlendirir   sana ciddi katkı sağlar, uzun vadede farkını görürsün

Şu an 9. gün zaten daha çok erken, kabuk dökümü sonrası süreç başlayacak asıl maraton o zaman. Sabırla devam edersen güzel bir sonuç alma ihtimalin yüksek görünüyor, ilerleyen aylarda çok daha net konuşuruz ama şimdilik her şey yolunda

tesekkürler yorum icin hintel , yaklasik 10 yil sonra karar verdim hatirlarsin beni . Simdi senden kabuk sonrasi durumu incelemeni istiycem seyrek mi nasil, oncesini baz alarak yorumlar misin ?

mucahitt26

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Nisan 2026, 16:09:09 »
Maşallah çok kaliteli bir saç ekimi olmuş kabuk sonrası görüntüde çok güzel
Asmed By Dilek Çakır saç ekimi

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2026, 11:39:00 »
Tesekkürler umarim dediginiz gibi olur. Ekim yerine güvenmemim sebebi on cizgide dogalliklari ve dönor bolgeyi bozmamalariydi. Sabir büyük is bu sürecte.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2026, 02:33:24 »
oldukça kaliteli bir ekim yapılmış gibi görünüyor ilk izlenim o şekilde .şok dökülme başladımı dostum son durum nedir.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2026, 02:58:01 »
tesekkürler sok dökülme basladimi baslamadi mi anlamadim belki yuzde 10 belki yuzde 20 mi

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2026, 09:50:48 »
Sonucu merak ediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2026, 02:00:36 »
kabuk sonrası görüntü gayet güzel maşallah ön çizgi hattı çok güzel oturmuş sana yakışacaktır bence.

16 günde hissetmeye başlarsın şok dökülmeyi
Global Moderator

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2026, 01:49:37 »
hayırlı olsun planlama ekim kabuk sonrası görüntü harika duruyor

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2026, 18:45:16 »
tesekkürler :). 3.aydan itibaren duzenli paylasim yapacagim . Suan haftada 3 gün finansterid, her gun multivitamin ve omega 3 , sprey olarak propapil saw palmetto iceren hair md sac spreyi  ve şampuan olarakda kimyasal icermeyen vitamin ve yine procapil iceren evocapil kullaniyorum. Destek olarak kullanilacak herseyi kullaniyorum , bakalim sonuca ne denli etki edicek. Icimi bireysel olarak ferah tutmak adina bireysel olarak yapabilecegim butun destek adimlarini uyguluyorum.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 18:52:04 Gönderen: Martineden1903 »

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2026, 18:47:39 »
tesekkürler :). 3.aydan itibaren duzenli paylasim yapacagim . Suan haftada 3 gün finansterid, her gun multivitamin ve omega 3 , sprey olarak propapil saw palmetto iceren hair md sac spreyi  ve şampuan olarakda kimyasal icermeyen vitamin ve yine procapil iceren evocapil kullaniyorum. Destek olarak kullanilacak herseyi kullaniyorum , bakalim sonuca ne denli etki edicek. Icimi bireysel olarak ferah tutmak adina bireysel olarak yapabilecegim butun destek adimlarini uyguluyorum.

Facebook Twitter Instagram