Gönderen Konu: selen durusoy saç ekim memnuniyeti  (Okunma sayısı 285 defa)

veysellergözz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
selen durusoy saç ekim memnuniyeti
« : 14 Nisan 2026, 10:57:39 »
Yıllarca süren arayışım, denediğim sayısız serum ve şampuan... Genetik faktörler de işin içine girince dökülme sorununa çözüm bulamayacağımı düşünmeye başlamıştım. Ancak Selen Hanım ve ekibiyle tanıştığımda tüm bakış açım değişti. Uzun ve detaylı ön görüşmemizden sonra, sürece olan güvenim tam bir şekilde saç ekimine karar verdim.

Önce saç yapım analiz edildi, ardından yüz hattıma en uygun saç çizgisi belirlenerek randevu planlandı. Açıkçası beklediğimden çok daha hızlı ve ağrısız bir süreç oldu. Korkusu veya çekincesi olanlara tek tavsiyem; daha fazla vakit kaybetmeden kendinizi bu profesyonel ekibe emanet etmenizdir. İşlemin üzerinden tam 1 yıl geçti ve sonuç o kadar doğal ki... Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. Başta Selen Hanım olmak üzere Selen durusoy saç ekim'de çalışan tüm ekibe sonsuz teşekkürler.  |-nazarboncugu-|

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: selen durusoy saç ekim memnuniyeti
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2026, 11:36:24 »
Google yorumu yapacaktın sanırım yerler karıştı.
Burada resimleri paylaşırsın bizler karar veririz planlama iyi mi diye. İlerleyen dönemlerde gidişat nasıl yorumlarız. Bu şekilde yorumlar ucuz reklam denemedi komik.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=34221.15 konu da da denenmiş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: selen durusoy saç ekim memnuniyeti
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2026, 20:53:38 »
yani selen durusoy kimse artık aman ona dikkat bu reklama kanıp forumda kimse ektirmez de en azından bilmeyenler google de bilgi ararken denk gelirse diye uyarayım konuyu silmeden uzakdur aman
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram