Saç Ekimi Sonuçları
Derya şimşek Dymed hair clinic de yaptırdım ben. Eğer bu 3ü olucak illaki diyorsanız bilemem tabi ki
Dostum merhaba,PR çalışmanız maşallah azimle de devam ediyorsunuz 😅 Reklamın iyisi kötüsü yoktur mu diyorsunuz?Bu şekilde denemeler ile size inanıp gelen kişiler var mı acaba?
Hocam benim 3lüyü değerlendirirmisiniz? Sizce hangisi az bir zamanım kaldı
)) arkadaş siz ne akıllanmaz insanlarsınız yav? İp den yakalıyorum söylüyorum hala kuş kadar beynizle insan kandıracağınızı sanıyorsunuz..Arkadaşım bizi yenemezsiniz uğraşmayın rezil etmeyin kendinizi[/quote) Öncelikle kullandığınız üslubun ve 'kuş beyinli' gibi hakaret içerikli ifadelerinizin hem forum kurallarına hem de Türk Ceza Kanunu Madde 125 (Hakaret Suçu) hükümlerine açıkça aykırı olduğunu hatırlatmak isterim. Burası bir yardımlaşma platformudur, kişisel ego tatmin etme veya insanları aşağılama mecrası değildir.IP adresi üzerinden kimlik tespiti meselesine gelince; bir şahıs olarak başka bir kullanıcının IP adresine erişmeniz veya bu adresten kimlik bilgilerine ulaşmanız hukuken mümkün değildir. Eğer bir şekilde bu verilere hukuk dışı yollarla eriştiğinizi iddia ediyorsanız, bu durum TCK Madde 243 (Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Girme) ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında ağır suç teşkil etmektedir. Kendi beyanınızla suç işlediğinizi itiraf ediyor olabilirsiniz, bilginize.Bu forum, Anayasa’nın 26. Maddesi (Düşünceyi Açıklama ve Yayma Hürriyeti) güvencesi altındaki ifade özgürlüğünün kullanıldığı bir alandır. Bir hizmetle ilgili olumlu veya olumsuz görüş bildirmek her tüketicinin hakkıdır. Tehdit ve hakaretle bu hakkı engelleyebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Dostum merhaba,Senin clinicler içerisinde hepsinin iyi yapanları da kötü yapılanları da mevcuttur. Forumdaki diğer farklı güvenilir clinicler varken neden bu 3 tanesinde sabit kaldın?
Tabiki bu üçlü arasında cüneyt coşkun tereddütsüz tercih edilir fakat cüneyt coşkun’dan daha iyileri de var .asuman hair ,hakanklinik , medeks yada şahin çelik gibi .bence karar vermeden önce bu kliniklerin sonuçlarınıda detaylı inceleyiniz.