Gönderen Konu: 26 yaş saç ekimi Hk.  (Okunma sayısı 762 defa)

Kel Adayı 21

• Yeni üye
  • *
26 yaş saç ekimi Hk.
« : 16 Nisan 2026, 11:02:43 »
Merhaba yaş 26, resimler son 2 aya aittir. Şu anki güncel hali. İstanbul da yaşıyorum ve Ahmet Tosun'a randevu almayı Düşünüyorum.Siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimin fikirlerini almak istedim. Biliyorum acıklık çok geniş, saç telleri ince. Babamın ve dayılarımın da bu yaşlarda dökülmüş. Çok da umutlanmak istemiyorum. Çünkü sanırım 2 ekim gerekecek ve ilerde tekrar dökülecek. Duruma göre umutsuz vaka ise ektirmeyedebilirim. Ancak beni çok kötü etkiliyor. Gerçekten bu yaşta kel kalmak çok üzücü bir durum. 3 4 sene 0 numara gezdim ancak son 3 4 ay uzattım ekim için durumu kontrol amacıyla.Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim çok

Kel Adayı 21

• Yeni üye
  • *
Ynt: 26 yaş saç ekimi Hk.
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2026, 11:05:51 »
Bunlarda kestirmeden önceki diğer fotolar, her ne kadar alışsam da çevremden gelen sorular beni üzmekte, bu sene ya ekim yaptıracağım yada sonsuza dek konuyu kapatacağım. Herhangi bir tıbbi bir şey kullanmadım. Minoxidik, xpecia vs.
  • Yaşınız 26

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2026, 11:44:15 »
Hocam eğer 0 numaraya alışabilirsen her şey daha kolay olur elbette.
Saç yolu için bir ömür ilaç (finasteride) ve 2-3 ekimi kabul etmen lazım. NW6'sın. Bu minimum 2 ekim demek. Ayrıca finasteride ile tependeki minyatür saçları tutup, geri normal saç haline getirip (her saç altın değerinde) bir de üstüne NW7'ye gitmemen gerekir.

Özetle bir ömür fin + 2-3 ekim + yüzbinlerce liraya razıysan düşünebilirsin. Ama dökülmen çok agresif.

Mantık belli. NW1-2-3'leri medikal tedavi'ye
NW4-5 ekim + medikal tedaviye
NW6-7'yi genelde kazıtmaya yönlendirmek bence daha mantıklı. Karar elbette senin.

Kel Adayı 21

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2026, 19:10:09 »
Yusuf hocam bende sizin gibi düşünüyorum. Klinikle görüştükten sonra kesin kararı alacağım. Buraya da editlerim.
  • Yaşınız 26

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2026, 19:28:49 »
Hangi yolu seçersen seç desteğe hazırım. Buradan kararını bildir.

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2026, 20:17:47 »
Yusuf arkadaşımız çok güzel özetlemiş. Kendisi çok tecrübeli bu konuda. Bende kendisinden çok şey öğrendim. Fırsat bulmuşken kendisine çok teşekkür etmek istiyorum. Özetle umutsuz bir vaka değilsin ama yolun uzun ve tabii bunun maliyet kısmı da var.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Nisan 2026, 20:58:07 »
Estağfurullah ben teşekkür ederim.
Bence bir ömür hormon oynayıcı ilaç kullanmaktansa kazıt gitsin derim.
Burada çoğu kişiye fin kullan deme sebebim ekimi zaten yaptırmış olmaları. Yani yüzbinlerce lire para harcamış ve güzel sonuç istiyor. Belli ki saç yolunu seçmiş. O zaman da fin zorunlu oluyor.
Ama sen bir yol seçmedin. Kolay olan yol hiçbir şey yapmayıp kazıtmak. Hormonların da yanına kâr.
Reddit'de /bald kanalına girebilirsin. Muazzam güzel bir topluluk var.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2026, 02:37:28 »
Estağfurullah ben teşekkür ederim.
Bence bir ömür hormon oynayıcı ilaç kullanmaktansa kazıt gitsin derim.
Burada çoğu kişiye fin kullan deme sebebim ekimi zaten yaptırmış olmaları. Yani yüzbinlerce lire para harcamış ve güzel sonuç istiyor. Belli ki saç yolunu seçmiş. O zaman da fin zorunlu oluyor.
Ama sen bir yol seçmedin. Kolay olan yol hiçbir şey yapmayıp kazıtmak. Hormonların da yanına kâr.
Reddit'de /bald kanalına girebilirsin. Muazzam güzel bir topluluk var.

hocam herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun ve yazdıklarınıda beğeni ile takip ediyorum bunuda belirteyim fakat herkese fin önermen bence doğru değil .arkadaş 26 yaşında malesef norwood 6 olmuş şimdiden sonra değil fin piyasada ne kadar antiandrojen varsa hepsini kullansa yinede saç çıkmaz .hadi çıktı diyelim tedaviye devam etse bile bir süre sonra geri dökülür .ayrıca finasterid herkese faydalı olacak diye bir şey yok ,bilimsel çalışmalarda  bile fayda etme olasılığı yüzde 60 (saç çıkartma  değil dökülmeyi yavaşlatma) olarak geçiyor .çoğu kişide hiç bir işe yaramıyor anlayacağınız .siz böyle yazdıkça çoğu kişi boş umutlara kapılıyor olabilir bunuda bilmenizde fayda var.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2026, 07:45:56 »
Finasteride kullanan 10 kişiden 9'u nun dökülmesi durmuş. Fin'i ekime gireceklere öneriyorum çünkü fin'siz malesef başarı çok zor. Fin saç çıkarmaktan ziyade donörünü güçlendirmesi ve NW7'ye gitmesini engellemek için. Eğer ailesinde NW7 yoksa kullanmayabilir o riski alıp.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2026, 14:05:53 »
Finasterid
Medeks
Ers
Ya da ahmet tosun
Global Moderator