Gönderen Konu: 40.000 -50.000 arası bütçe saç ekimi  (Okunma sayısı 3092 defa)

thecran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
40.000 -50.000 arası bütçe saç ekimi
« : 17 Nisan 2026, 10:07:33 »
Merhaba arkadaşlar,

Yaşım 41. Artık saç ekiminin zamanı geldiğini düşünüyorum fakat artık üstler iyice açıldı. Donör bölge de zayıfladı. Saç ekim merkezleri sıkıntı olmaz kapatırız üstleri diyorlar ama tabi bu pazarlama için olabilir. Bodrum’da yaşıyorum. Muğla bölgesinde Yücelen Hastanesi ile görüştüm 48.000 tl 4 taksit fiyat verdiler. Fakat orası hakkında pek yorum da yok. Bu fiyatlar bandında hatta karta taksit yapabilecek bu çevrede bildiğiniz klinik var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Fotoğrafları da koyuyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 40.000 -50.000 arası bütçe saç ekimi
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2026, 12:10:25 »
İki saç ekimi ers ya da medeks düşünebilirsiniz
Bütçenize en uygun ers medeks bir tık daha yüksek
Ama o fiyata en iyi merkez

Tabi alan zor bir alan kople kel 1 ekimle kapanmaz 1 sene arayla 2 ekim
Global Moderator

thecran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2026, 12:59:30 »
İki saç ekimi ers ya da medeks düşünebilirsiniz
Bütçenize en uygun ers medeks bir tık daha yüksek
Ama o fiyata en iyi merkez

Tabi alan zor bir alan kople kel 1 ekimle kapanmaz 1 sene arayla 2 ekim

Teşekkür ederim önerileriniz için mutlaka referans alacağım. İki firma ile de görüştüm. Tek sıkıntı ulaşım. Prp ler için tekrar gitmek gerekecek. Ama Bodrum , Muğla bölgesinde başka alternatif bulamazsam tercihim ers olacak gibi duruyor. Bodrum bölgesinde ektiren arkadaşlar da bu bölgeden bir öneri sunarsa sevinirim.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2026, 13:38:04 »
Ben şahsen hiç bulaşmazdım ekime çünkü uygun bir aday değilsiniz.
NW7 + retrograde alopesi durumu var. Ekim sonucu anlamlı bir görüntü oluşmayacak. Bir saç öbeği olur sakal destekli olsa dahi. Kafa yapınız gereği alan çok geniş.
İlla ektireceğim diyorsanız o dediğiniz yere gitmeyin. ERS / Medeks düşünün en azından zarar görmezsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2026, 14:01:36 »
Teşekkür ederim önerileriniz için mutlaka referans alacağım. İki firma ile de görüştüm. Tek sıkıntı ulaşım. Prp ler için tekrar gitmek gerekecek. Ama Bodrum , Muğla bölgesinde başka alternatif bulamazsam tercihim ers olacak gibi duruyor. Bodrum bölgesinde ektiren arkadaşlar da bu bölgeden bir öneri sunarsa sevinirim.

Prp gerek yok hocam
Finasterid +xpecia

Hatta hemen başlayın düşünürseniz bir doktora danışın araştırıp ya da
Global Moderator

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2026, 14:47:14 »
Ben fin + xpecia ikilisine bir de minoxidil eklerdim yaşınıza sorun yaratmazsa (doktora danışın) çünkü son seviye kellik artık minoxidil de hacim katar.

thecran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2026, 14:51:15 »
Esr Hair ile görüştüm. Sanırım işlemi orada yaptıracağım. Fin önermiyoruz dediler yan etkilerinden dolayı. Ben şu an minoxil kullanıyorum. Küçük küçük tüyler çıktı çok sayıda. Belki dediğiniz gibi ekimden sonra minoxilin faydasını görürüm. Saç simülasyonunu da araştırıyorum ekimden sonra seyreklik olursa o alanları doldurmak için.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2026, 15:16:48 »
Hocam sakalın da var bence kazıt gitsin.
Zaten en ileri evre kellik + retrograde. Fin donörü güçlendirmek için almıyorsun. Bir de kimsenin adını bile duymadığı bir kliniğe gidiyorsun zaten iş bilmedikleri fin önermemelerinden belli.
İnan öyle bir sonuç olur ki şu kelliğini özlersin. Zaten azalmış donörünü yara bere içinde bırakırlar ya da fazla alıp yapıp arkayı seyreltirler. Ektikleri saç o kadar seyrek olur ki kıl yumağından öteye gitmez. Yapma etme.

NW7'yi zaten onarak klinik sayısı Türkiye'de bir elin parmağını geçmez. O da medikal takviyelere yanıt verirsen. Hiç şansın yok, elindekinden de olacaksın.

thecran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2026, 15:28:35 »
Tam gitmeye karar vermişken gözümü korkuttun hocam :)

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2026, 15:38:38 »
Hocam inan iyiliğin için yapıyorum. Detaylı anlatmaya çalışacağım, hatam varsa başta Hintell olmak üzere düzeltebilirler.

Senin durumun :
NW7 androgenetik alopesi. (saç dökülmesi) NW7 son evredir. At nalı kadar saçın kalmış.
Retrograde alopesi'in var. Yani ensendeki saçlar da çok zayıf.

Saç ekimi buradaki diğer konulardan da gördüysen donör alan olan enseden ve yan bölgelerden alarak yapılır. Bu bölge DHT hormonuna dirençli (ama dokunulmaz değil) bölgedir. Bu donör bölgen çok zayıf olduğu için güçlendirmen gerek. Tepende hiç minyatürleşmiş bir saç dahi yok. Diyeceğim onları kurtar kurtaracak bir bebek saçı bile kalmamış.

Bu kafadan bir şey çıkar mı? En zor vakasın. Ben belki Türkiye'de bile bu kafaya dokundurtmazdım büyük ihtimalle. Ve sen bütçem 40-50 diyorsun. Adı sanı bilinmemiş bir yere gidiyorsun. Bu kafadan çıkacak greft sayısı kafanı anlamlı doldurmaya YETMEZ. 10.000 civarı greft gerekir kafayı anlamlı doldurmak için. Sende böyle bir durum yok.

Gidebileceğin tek yolu söylüyorum : Fin başlayıp ve bence hatta min de başlayıp (bu ilaçları doktor kontrolünde başlarsın) biraz saçlarını canlandır. Akabinde geniş açıklıklarda çalışan bir klinikte önden orta bölgeye kadar ekim yaptırmak. Bu en azından yüzünü çerçeveler. Sakal destekli olacak elbette. Bunu da yapabilecek klinik belki medeks olur.

thecran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2026, 15:43:15 »
Ers yi sayın hintell önermişti. Forumdan da ektiren arkadaşlar var. O yüzden orayı tercih ettim. Dediğiniz gibi arkaları ve yanları güçlendirip gitmek daha mantıklımgibi. Fin ile yeni saç çıkışı olur mu bu böylelerde?

Kripteks13

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2026, 22:40:54 »
Arkadaşım şaka misiniz bu acikliga ekim tavsiyesi mi istiyorsun. Ekime uygun olmadığın gibi kapatırız diyenler de var.

thecran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2026, 22:43:53 »
Arkadaşım şaka misiniz bu acikliga ekim tavsiyesi mi istiyorsun. Ekime uygun olmadığın gibi kapatırız diyenler de var.

Ne diyorsun hocam şakamısın falan. Filir almaktan çekineceksek bu forum neden var? Saçmalamayı ve ukalalığı bırak istersen.

CONTRA

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 19 Nisan 2026, 01:36:07 »
Ers nin benzer açıklıklarda aldığı harika sonuçlar var bende ersde ektirdim öneririm
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Nisan 2026, 01:46:30 »
Ektirmen pişmanlık olur medikal tedavi de işe yaramaz en iyisi hiç uğraşmamak boşuna zaman ve para israfı

Facebook Twitter Instagram