Gönderen Konu: YAŞ 30 SAÇ EKİMİNE UYGUN MUYUM GÖRÜŞ VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 781 defa)

karanlikgizem

• Yeni üye
  • *
Merhaba yaşım 30 saç ektirmeyi düşünüyorum. 15 senedir süren saç dökülmem var. Şu an belirlediğim kişi Cüneyt Coşkun. Ön saç çizgisi benim için çok önemli doğal olması gerekiyor. 150bin e kadar çıkabilirim sadece parasal olarak. izmirde yaşıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cüneyt bey iyidir. O zaten kullanman gereken takviyeleri söyleyecektir. Donörün çok güçlü. Güzel bir ön çizgiyle iyi bir ekim çıkar.

karanlikgizem

• Yeni üye
  • *
İnşallah hocam sağ olun

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam Cüneyt Coşkunu tanımıyorum ama eğer ki düzgün bir ekim merkezi seçerseniz bu donor ve açıklık ile inşallah mükemmel bir sonuç alırsınız. Üstelik ekim konusunda kıvırcık saç çok daha avantajlı oluyor.
Ama dediğim gibi abuk subuk yerlerde ziyan ettirmeyin sakın iyi bir yer olsun mutlaka.

karanlikgizem

• Yeni üye
  • *
Araştırıyorum hocam forumu inşallah güzel sonuç alırım yazın düşünüyorum ektirmeyi

karanlikgizem

• Yeni üye
  • *
Fiyat nedir hocam

karanlikgizem

• Yeni üye
  • *
Konu güncel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimine uygun olsun çok da güzel sonuç olur saçlar kıvırcık kıvırcık saç her zaman dolgun ve güzel sonuç verir ama tabii burada önemli olan güzel düzgün kaliteli bir saç ekim merkezi seçmen saçına uygun merkezleri yazayım sen de bu merkezleri Forum‘da bir araştır bu yazdığın merkezler fiyat performans anlamında gayet başarılı merkezler kendilerini kanıtlamış merkezler artık araştırıp doğru süre yanlışı da seçersin sen kendin

Asmed
Asuman hanım
Hakan klinik
Ahmet tosun
Medeks
Şahin çelik
Global Moderator

karanlikgizem

• Yeni üye
  • *
Teşekkür hocam yorumunuz değerli araştırıyorum tabii ki de

Facebook Twitter Instagram