Gönderen Konu: 2960 kök - vertex Serdar gökrem  (Okunma sayısı 1510 defa)

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2960 kök - vertex Serdar gökrem
« : 20 Nisan 2026, 14:49:01 »
Arkadaşlar herkese selam , For-est denen alalhın belası klinikte Donörümün haşat edildiği ilk saç ekiminden sonra forumun ne kadar önemli ve kıymetli olduğuna karar verdim. bugün Serdar gökrem hocamız tarafından vertex'e 2960 kök ekim yapıldı , çıkan köklerin büyük bir kısmı tek saçdan oluşuyor ekim fotoğraflarını aşağıya atıyorum inşallah süreci buradan sizinle paylaşcam.

Yaş 30 dht bloker kullanmıyorum , ilerleyen zamanda biotin ve xpecia almayı düşünüyorum.

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2960 kök - vertex Serdar gökrem
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2026, 16:56:10 »
Yorumlarınızı bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2026, 17:03:43 »
Çok zayıf bir donör ile tepe ekimi olmuş tepede çok açık hayırlısı olsun dostum
Krşkr ilk ekimde doğru yer seçmiş olsaydın :(
Global Moderator

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2026, 21:42:23 »
bu donörden 2860 greft cidden çok iyi çıkmış ama bildiğim kadarıyla serdar bey manuel alım yapıyor eğer öyleyse 2860 greft çıkmasına şaşmamalı.
hayırlı olsun umarım en güzel sonucu alırsınız.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2026, 21:50:55 »
Bazen garip geliyor bir kişi kendine ne kadar kötülük yapabilir ne kadar yanlış karar verebilir diye.

Hiç araştırmadan kötü bir klinikte saç ektirmişsin. Sonunda donörün haşat olmuş. Bir de mevcut saçlarını korumadığın için dökülmeye devam etmiş yani hem dimyattaki pirinçten oldun hem de evdeki bulgurdan oldun.
Sonra üstüne dökülmeni stabilize etmeden ve haşat bir donörle verteks ekimine giriştin. DHT blocker kullanmadığın için hala dökülmen devam edecek ve donörün yok değil ekside hatta ve 30 yaşındasın.

Anlamadığım nokta DHT blocker kullanmak istemiyorsun ki mantıklı. O zaman neden ilk ekimi yaptırdın abi :D

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2026, 22:46:43 »
Ekilenler cıkarsa verteks için karartı olur.Zor bir bölge .

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2026, 22:56:57 »
@Yusuf33 Reisim dediğin senaryoda saç ektirmek =dht blocker kullanmak gibi bir denklemi zorunlu kılıyo nerden böyle bir çıkarıma vardın.İlk ekimde donörden homojen alınmaması nın dışında ekilen saçlar çıktı ve devamında bir dökülme olmadı zaten serdar gökrem beyide manuel ve homojen alım yapmasından dolayı tercih ettim hayırlısı
ı

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2026, 22:57:30 »
@borella01 evet manuel alım yapıyor çok teşekkürler

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2026, 22:59:00 »
@Hintell çok teşekkğrler yorumun için hintel , bir önceki kliniğin adını özellikle sürekli sarfediyorum ilk kez yapıtran arkadaşlar bu hataya üdşmesin diye ama sana bir sorum olacak , hocam evet ilk ekim yapna klinik donörü çok orantısız aldı fakat  ikinci ekimdeki uzman bir el bunu dengeleyemez mi ?

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2026, 23:11:14 »
@Yusuf33 Reisim dediğin senaryoda saç ektirmek =dht blocker kullanmak gibi bir denklemi zorunlu kılıyo nerden böyle bir çıkarıma vardın.İlk ekimde donörden homojen alınmaması nın dışında ekilen saçlar çıktı ve devamında bir dökülme olmadı zaten serdar gökrem beyide manuel ve homojen alım yapmasından dolayı tercih ettim hayırlısı
ı

Öyle zaten. Dökülmeyi durdurmadan ya da en azından yavaşlatmadan nasıl başarı elde edeceksin? Öne saç ektiriyorsun verteks dökülüyor. Verteks ektirdin orta dökülüyor. Sonra arka ve yanlar aşağı doğru inmeye (NW6-NW7) gitmeye başladı. Ne yapacaksın?

Şişede delik var. O deliği kapatmak yerine sürekli su eklemiş oluyorsun. Ama koyabileceğin su miktarı sınırlı (donör bölgen)
Bu yüzden burada da dahil milyonlarca insan bu lanet ilacı alıyor çünkü başka yol yok :D

Merak ettim basit bir AI araması yapacağım cevabı koyacağım :

DrPete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2026, 23:30:19 »
@Yusuf33 Bence bu tarz ilaçları kullanmak bu kadar basit kararlarla alınmamalı hayat saçtan ibaret değil ve ciddi yan etkilerini görme ihtimali olan ilaçlar , benim kendi çapımda buna yaklaşımım şu olmuştu ilk saç ekimi yaptırdığımdada zaten  ön hat yoktu yani agresif bir saç dökülmem olduğu için, şimdilik öne ektireyim vertex açılınca bir ekim daha yaptırırım şeklinde düşünmüştüm sadece hesap edemediğim donörün düzgün kullanan bir klink tercih etmektiki o da zaten forumu bilmediğimden yaotğım bir hata oldu ,neyse ekime ne diyosun :9

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2026, 23:32:01 »
Sen mutluysan sorun yok hocam. Hayırlısı neyse o olsun.

Araştırmacıkel

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2026, 11:14:05 »
Donör sıkıntılı tepe zor alan umarım güzel bir sonuç alırsınız 🙏

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2026, 14:06:52 »
"hayat saçtan ibaret değil" diyen birisi saç ekim zahmetine kalkışmaz:) nereden bakarsan bak kısır döngü
  • Yaşınız 36

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2026, 14:14:33 »
Bence bir ömür ilaç kullanmak zahmetli bir iş. O yüzden kazıtıp hayatına devam edenlere imreniyorum belki bir gün bende yaparım çünkü saç ektirmedim. Saç ektirmediğin zaman kazıtma şansın oluyor.
Ama seç ektirdiğin zaman o ilacı almayı göze alacaksın :D Yani orta bir yol yok. (bazı insanlarda fue izi çok belirgin olmuyor onlarda ekimden sonra 0 olmasada çok kısa kestirebiliyorlar yine yırtabiliyorlar. tabi güneşlenemezler :) ama yaygın bir durum değil)

O yüzden ekim öncesi resim koyanlara her zaman diyorum kazıt ilaçla milaçla uğraşma diye. Ama ekim işi bittiyse o zaman o ilaç içilecek yoksa sonuç malesef kötü oluyor.

Facebook Twitter Instagram