Gönderen Konu: oral fine geçsem mi?  (Okunma sayısı 447 defa)

saw palmetto gücü adına

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
oral fine geçsem mi?
« : 21 Nisan 2026, 10:47:11 »
saçımın durumu ilk açtığım başlıkta mevcut.
fin kullanmaya karar verdim ve 10 gün kadar lipomosol formda ve topikal formda fin kullandım. tepelere lipomosol , yanlara topikal damla şeklinde bu 12 gün boyunca günde yaklaşık 3 mg fin kullanmışım (damlalıktaki ölçüm hatası nedeniyle) bu süreçte scalpteki kırmızılık gitti, kepek azaldı, başımdaki ağrı hissi bitti ancak spermde sıvılaşma olmuş ve sabah ereksiyonu azalmıştı (son üç gün)

bir hafta ara verdim ve spora geri dönüp tekrar başladım fine, bu sefer günde 1.5 -1.75 mg fin (topikal ve lipozomol)kullanımına başladım 15 gündür bu şekilde devam ediyorum. libidom çok iyi durumda, sabah ereksiyonlarım ve setleşmem neredeyse eskisinden bile daha iyi, bu süreçte spor yapıyor, magnezyum demir çinko takviyesi alıyorum sadece.scalpta kırmızılık azaldı, kaşıntı hissi geçti çok şükür.

bir ay bu şekilde devam ederse oral fine (propecia) geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? çünkü kana hemen hemen 1 mg orala yakın karışıyorsa hapta da yan etki görmem gibi düşünmeye başladım?

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: oral fine geçsem mi?
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2026, 12:22:00 »
Hocam eğer bir şey senin için çalışıyorsa kurcalama. Finasteride gibi bir ilacı çok iyi tölere edebildiğin bir oran bulmuşsun. Herkesin hayalindeki kombinasyona sahipsin, 0 yan etki ve saçların için fayda. O yüzden benim tavsiyem zaten çalışan bir şeyi gerekmediği sürece (hamile bırakma evresi ya da erkek çocuğun olması durumu) topikalden devam et. Ama oranını dikkatli kullan, hassas ol. Benim görüşüm ve araştırmalarım bunu söylüyor.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: oral fine geçsem mi?
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2026, 19:01:31 »
Hocam eğer bir şey senin için çalışıyorsa kurcalama. Finasteride gibi bir ilacı çok iyi tölere edebildiğin bir oran bulmuşsun. Herkesin hayalindeki kombinasyona sahipsin, 0 yan etki ve saçların için fayda. O yüzden benim tavsiyem zaten çalışan bir şeyi gerekmediği sürece (hamile bırakma evresi ya da erkek çocuğun olması durumu) topikalden devam et. Ama oranını dikkatli kullan, hassas ol. Benim görüşüm ve araştırmalarım bunu söylüyor.
maliyeti çok yüksek, mantıklı değil bence ve oral finastada çok öyle alacalı vuracalı bi yan etki hissetme durumu yok, topikal denemiş biri oral ı da tolere edebilir sadece bi tık daha sert gelir kanısındayım topikal kullanan biri saç derisine çok fazla ilaç sürdüğünde zaten oral finasterid içmişle aynı oluyor o yüzden pek hissetmez
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram