saçımın durumu ilk açtığım başlıkta mevcut.
fin kullanmaya karar verdim ve 10 gün kadar lipomosol formda ve topikal formda fin kullandım. tepelere lipomosol , yanlara topikal damla şeklinde bu 12 gün boyunca günde yaklaşık 3 mg fin kullanmışım (damlalıktaki ölçüm hatası nedeniyle) bu süreçte scalpteki kırmızılık gitti, kepek azaldı, başımdaki ağrı hissi bitti ancak spermde sıvılaşma olmuş ve sabah ereksiyonu azalmıştı (son üç gün)
bir hafta ara verdim ve spora geri dönüp tekrar başladım fine, bu sefer günde 1.5 -1.75 mg fin (topikal ve lipozomol)kullanımına başladım 15 gündür bu şekilde devam ediyorum. libidom çok iyi durumda, sabah ereksiyonlarım ve setleşmem neredeyse eskisinden bile daha iyi, bu süreçte spor yapıyor, magnezyum demir çinko takviyesi alıyorum sadece.scalpta kırmızılık azaldı, kaşıntı hissi geçti çok şükür.
bir ay bu şekilde devam ederse oral fine (propecia) geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? çünkü kana hemen hemen 1 mg orala yakın karışıyorsa hapta da yan etki görmem gibi düşünmeye başladım?