Gönderen Konu: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİC / 03.04.2026 / 4800 Greft / Yaş 38  (Okunma sayısı 873 defa)

Velvele

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başlıkta da belirttiğim gibi 03.04.2026 tarihinde Ahmet Tosun tarafından saç ekimi işlemim gerçekleştirildi, bu forum sayesinde saç ekim sürecinin öncesinde çok şey öğrendim ve bu kliniği tercih ettim.
Gerek süreç öncesi, gerek operasyon günü ve sonrası için klinikten çok memnunum, Ahmet Tosun ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Operasyon günü, öncesi, ekim ve kabuk dökümü sonrası fotoğrafları yüklemeye çalıştım.
Operasyon ile ilgili görüş ve önerileriniz benim için çok kıymetli.
Bundan sonrası için kullanılacak takviye ile ilgili de görüş bildirirseniz çok memnun olurum, teşekkür ederim şimdiden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz maşallah açık alana göre gerçekten çok güzel ve dengeli bir planlama yapılmış açıklık geniş olmasına rağmen ön çizgi oldukça doğal ve estetik duruyor ekim genel anlamda çok temiz ve özenli görünüyor arka donör kapasitesi de oldukça verimli kullanılmış Ahmet Tosun’un işçiliği net şekilde kendini belli ediyor süreç de şu an çok sağlıklı ilerliyor herhangi bir olumsuzluk görünmüyor bu da güzel bir sonucun habercisi umarım istediğinizden de iyi bir sonuç alırsınız gerçekten kaliteli ve başarılı bir saç ekimi olmuş

Ekim başarısını desteklemek adına finasterid kullanımı da değerlendirebilirsiniz doğru kullanımda sürece ciddi katkı sağlayabiliyor
Global Moderator

Velvele

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim Hintell
Geçen hafta ekim merkezinde prp yaptırdım, ayda 1 prp yaptırmaya da devam edeceğim.
Ekim merkezinin önerisi üzerine Solgar Biotin kullanmaya başladım, süreç içerisinde kullanmam gereken takviye olarak önerin var mıdır acaba rica etsem
Finasterid kullanımının olası yan etkileri ürkütüyor onu kullanmadığım durumda yerine kullanabileceğim bir şey var mıdır acaba?
Teşekkür ederim şimdiden.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasteride'in yerini tutan bir şey yok malesef (dutasteride'i hariç tutuyorum) Çok minyatür saçın var. NW7 patern'i var ve retrograde alopesi var. Saçların çok zayıf. Finasteride araştırıp Ahmet hocaya sormanı şiddetle tavsiye ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim Hintell
Geçen hafta ekim merkezinde prp yaptırdım, ayda 1 prp yaptırmaya da devam edeceğim.
Ekim merkezinin önerisi üzerine Solgar Biotin kullanmaya başladım, süreç içerisinde kullanmam gereken takviye olarak önerin var mıdır acaba rica etsem
Finasterid kullanımının olası yan etkileri ürkütüyor onu kullanmadığım durumda yerine kullanabileceğim bir şey var mıdır acaba?
Teşekkür ederim şimdiden.

finasterid + xpecia kullanmayı düşünürsen başka yok :)
rica ederim dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram