Merhaba Arkadaşlar
Yaşım 32, yaklaşık 10 yıldır aktif saç dökülmesi yaşıyorum. Tepeden başlayıp ön şakak çizgilerine kadar genel bir seyrelmem mevcut. Uzun yıllar araştırmalarım sonucunda Cüneyt hocanın çok başarılı sonuçlarını görünce bende kendisine ekim yaptırmaya karar verdim. Hem kendisinin hastalarıyla birebir olan tutumu ve ekim işleminin tamamen kendisinin yapması güven veren husus oldu. Birçok merkezde doktoru operasyonda dahi göremezsiniz. Cüneyt hoca bizzat kendisi ekiyor, 17 yıllık uzun bir deneyimi var zaten ve ekibide işlerinde uzman harika insanlar.
Velhasıl sürecimin öncesi ve sonrası fotoğraflarını sizinle aşağıda paylaşıyorum.
Kendisinin hastalarıyla ilerlediği süreç şu şekilde; traşlı ya da traşsız ekim olmasına siz karar veriyorsunuz ama kendisinin yönlendirmesi traşsız olması yönündeydi. Sosyal hayatı dönüş hızı ve traşlı ekimden hiçbir farkının olmamasını ısrarla anlattı ve traşsız olmasına ikna etti. Yara iyileşmesi ve sık ekim yapabilmek adına DHI tekniği ile chio kalemleri ile ekim yapıyor. Safir uçlu kalemler ile ekim yapmıyor.
Ekim sonrasında 15. günden sonra kendisinin hazırlattıği minoksidil,finasterid karışımlı bir seruma başlatıyor ve bunun sonuçlar üzerinde asıl belirleyici faktör olduğunu söylüyor ve medikal tedaviyi çok önemsiyor. Oral olarak finas vs tavsiye etmiyor kararı size bırakıyor. Sebeb olarak ise cinsel yan etkilerinden daha çok ağır depresyona ve beyin sisine neden olduğunu ifade ediyor.
15. Günde sonra kullanacağım takviyeler şu şekilde:
1. Hocanın hazırladığı finas+minoksidil karışımı topikal olarak sprey formunda
2. Omega 3, D3 K2, Solgar Multivitamin
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istedikleriniz olursa memnuniyetle ayrıntılı cevaplarım. Sürecim hakkında, ekim çizgisi, sıklık, doğallık vs hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum.
Herkese şimdiden bol saç taramalı günler