Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum ancak kararsızım  (Okunma sayısı 1019 defa)

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
Saç ektirmeyi düşünüyorum ancak kararsızım
« : 23 Nisan 2026, 16:13:26 »
Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım. 20 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor. Son 2 yıldır dökülmesi azaldı ciddi oranda. Bir kaç kişiye danıştım eksozom önerdi ancak cok güvenemedim eksozom tedavisine. Saç ekim ücretiyle aynı hesaba denk geliyor neredeyse. Önerileriniz nelerdir?

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum ancak kararsızım
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2026, 17:10:09 »
6 ay forumda takıl kliniklerin saç ekimi sonuçlarını incele ona göre karar ver

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2026, 17:33:22 »
Şu an mevcut saç dökülmen aktif görünüyor, o yüzden sadece saç ektirmek yerine bu süreci durdurmayı da düşünmen lazım. Ekim + medikal destek birlikte ilerlerse çok daha sağlıklı ve kalıcı bir sonuç alırsın.

Kendi saçlarını güçlendirmek bu işin temel noktası. Çünkü ekim yapılan alan kadar mevcut saçların da görüntüyü taşıyor. Bu yüzden saç güçlendirici tedavilere başlamak mantıklı olur, özellikle donör bölgeyi de desteklemek uzun vadede sana ciddi avantaj sağlar.

Bu şekilde ilerlersen, doğru planlama ve doğru merkezle çok tatmin edici bir sonuç alırsın. Zaten saç ekimi tek başına mucize değil, doğru kombinasyonla çok başarılı hale geliyor. 

Şu anki saç durumuna baktığımda (fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla) en doğru yol bu gibi duruyor.

Forumda araştırdığın merkezler var mı ya da görüştüğün, kafana yatan bir yer oldu mu
Bir de bu iş için düşündüğün bütçeyi yazarsan daha net ve nokta atışı öneriler yapabiliriz
Global Moderator

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2026, 17:56:47 »
Şu an mevcut saç dökülmen aktif görünüyor, o yüzden sadece saç ektirmek yerine bu süreci durdurmayı da düşünmen lazım. Ekim + medikal destek birlikte ilerlerse çok daha sağlıklı ve kalıcı bir sonuç alırsın.

Kendi saçlarını güçlendirmek bu işin temel noktası. Çünkü ekim yapılan alan kadar mevcut saçların da görüntüyü taşıyor. Bu yüzden saç güçlendirici tedavilere başlamak mantıklı olur, özellikle donör bölgeyi de desteklemek uzun vadede sana ciddi avantaj sağlar.

Bu şekilde ilerlersen, doğru planlama ve doğru merkezle çok tatmin edici bir sonuç alırsın. Zaten saç ekimi tek başına mucize değil, doğru kombinasyonla çok başarılı hale geliyor. 

Şu anki saç durumuna baktığımda (fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla) en doğru yol bu gibi duruyor.

Forumda araştırdığın merkezler var mı ya da görüştüğün, kafana yatan bir yer oldu mu
Bir de bu iş için düşündüğün bütçeyi yazarsan daha net ve nokta atışı öneriler yapabiliriz

Şu an için detaylı bir araştırma yaptığım yer olmadı açıkçası. Doğal gözükmesi birçok kişi gibi benim de isteğim. 150 bin tl ye kadar bütçe ayırabilirim
  • Yaşınız 30

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2026, 18:15:52 »
Medikal tedavine doktor kontrolünde başla. Bu arada klinik araştırmanı da yap.

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2026, 19:31:48 »
kararsız kalınacak bir durumun yok hocam .açıklık iyaş idonör durumu hepsi iyi bir sonuç için çok uygun .iyi bir yerde ektir kurtul derim.

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 24 Nisan 2026, 19:36:49 »
kararsız kalınacak bir durumun yok hocam .açıklık iyaş idonör durumu hepsi iyi bir sonuç için çok uygun .iyi bir yerde ektir kurtul derim.

Tesekkur ederim hocam. Su an iyi bir yer bulmak icin araştırma aşamasındayım
  • Yaşınız 30

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2026, 19:39:07 »
Hangi kliniğe gidersen git bir ömür finasteride kullanmak durumunda olduğunu unutma.
Çünkü mevcut saçlarının çoğu duruyor ve onları korumak zorunda kalacaksın. Buna razıysan ektirip güzel bir netice alabilirsin.

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2026, 22:15:27 »
Hangi kliniğe gidersen git bir ömür finasteride kullanmak durumunda olduğunu unutma.
Çünkü mevcut saçlarının çoğu duruyor ve onları korumak zorunda kalacaksın. Buna razıysan ektirip güzel bir netice alabilirsin.

Hocam bu tarz ilaçlari kullanma taraftari degilim acikcasi. Bunu kullanmadan saç ekiminin etkisini görenler hic mi yok?
  • Yaşınız 30

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Nisan 2026, 22:29:32 »
1-2 yıl mutlu olursun. Sonrasında ortadaki saçların dökülecek. Oraya ekeyim derken verteksin dökülecek. Saç dökülmesine yetişmeye çalışacaksın hep. Çünkü saç dökülmesi ömür boyu devam eden bir süreç. Senin ise donörün kısıtlı.

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2026, 22:31:47 »
1-2 yıl mutlu olursun. Sonrasında ortadaki saçların dökülecek. Oraya ekeyim derken verteksin dökülecek. Saç dökülmesine yetişmeye çalışacaksın hep. Çünkü saç dökülmesi ömür boyu devam eden bir süreç. Senin ise donörün kısıtlı.

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  • Yaşınız 30

Nasıl Ya

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2026, 00:53:38 »
Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım. 20 yaşımdan beri saçlarım dökülüyor. Son 2 yıldır dökülmesi azaldı ciddi oranda. Bir kaç kişiye danıştım eksozom önerdi ancak cok güvenemedim eksozom tedavisine. Saç ekim ücretiyle aynı hesaba denk geliyor neredeyse. Önerileriniz nelerdir?

daha önce saç ektirdin mi, ilk fotoğraf saç ektirmişsin gibi duruyor

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2026, 01:33:09 »
daha önce saç ektirdin mi, ilk fotoğraf saç ektirmişsin gibi duruyor

Yok hocam herkes öyle sanıyor dökülme tipinden kaynaklı sanırım
  • Yaşınız 30

brtbrt

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2026, 19:04:29 »
Merhaba arkadaşlar tekrardan, Dr. Hakan clinic ile iletisime gectim anca saç ekimi icin uygun olmadigimi söylediler. Mevcuttaki köklere de zarar verebilir diye. Medikal tedavi ve prp önerdiler.
  • Yaşınız 30

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2026, 19:05:54 »
Hiçbir etik doktor kabul etmez ekimi.

Facebook Twitter Instagram