Gönderen Konu: Sizce saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 248 defa)

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce saç ektirmeli miyim?
« : 24 Nisan 2026, 19:38:50 »
Merhabalar 24 yaşındayım. Erken yaşta saçlarımın büyük çoğunluğunu kaybettim ve sanırım kaybetmeye devam ediyorum. Burada bilgilisi yüksek çok kişi var ve sizlere de burdan sormak istiyorum. Öncelikle kafamın arkasında bir skar izi var çocukluktan kalma ve bu saç ekiminde sorun yaratır mı? Alınan donör bölgelerinde de skar oluşma riski nedir?
İkinci olarak fin ve minoksil kullanmayı düşünmüyorum bunları kullanmadığım takdirde var olan saçlarımı da kaybettiğim senaryoda 2.ekimi de yaparak beni tatmin edici bir görüntüye ulaşır mıyım? Yoksa bunları kullanmadan başarı şansı çok düşük denemeye değmez mi?
Asmed dilek çakırda ektirmeyi düşünüyorum. Dr hakan clinicte olabilir ama genel olarak operasyon sürecini en beğendiğim yer asmed
Aşağıya resimleri koydum yorumalrınızı bekliyorum teşekkürler

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizce saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2026, 19:43:00 »
Hayır hocam fin düşünmüyorsan aday değilsin. Çok agresif bir saç dökülmen var. Donörün bile zayıflamış görünüyor. Bir ömür medikal tedavi kullanmaktansa kazıt gitsin.
Forumda mevcut genç yaşta 2-3 ekim yaptırıp ortaya çıkan sonuçlar. Saç dökülme durmadan ekim yapılmaz.
ASMED yazmışsın. Koray hoca finasteride'siz kabul etmez zaten seni.

Kripteks13

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2026, 20:22:24 »
Hayır hocam fin düşünmüyorsan aday değilsin. Çok agresif bir saç dökülmen var. Donörün bile zayıflamış görünüyor. Bir ömür medikal tedavi kullanmaktansa kazıt gitsin.
Forumda mevcut genç yaşta 2-3 ekim yaptırıp ortaya çıkan sonuçlar. Saç dökülme durmadan ekim yapılmaz.
Başka bı konuda adamın tepesinde tek tel olmayana donör ü bile bitik birine ekime uygunsun diyen şahıs değil misin? Şimdi gelmişsin burada bu arkadaşa ekime uygun değilsin diyorsun. Komedi.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2026, 22:27:47 »
Başka bı konuda adamın tepesinde tek tel olmayana donör ü bile bitik birine ekime uygunsun diyen şahıs değil misin? Şimdi gelmişsin burada bu arkadaşa ekime uygun değilsin diyorsun. Komedi.

Resim atar mısın "komedi" durumu merak ettim? Kolay kolay böyle bir hata yapmam çünkü. Buraya koy da beraber gülelim "komediye"

Kripteks13

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2026, 23:14:42 »
Resim atar mısın "komedi" durumu merak ettim? Kolay kolay böyle bir hata yapmam çünkü. Buraya koy da beraber gülelim "komediye"
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40910.0
Konu bu.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Kripteks13

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Nisan 2026, 23:21:11 »

Eee o kadar şey söylemişsin hâlâ ekim merkezi önermişsin.

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2026, 15:15:23 »
Birkaç ay önce asmedle görüştüğümde fin kullanmamayı tercih ettiğimi söylediğim halde ekeriz ama birkaç yıl daha beklesen daha iyi olur cevabı almıştım. Ektirdiğim senaryoda açıkçası beni 7-10 yıl götürse yeter diye bakıyorum

Facebook Twitter Instagram