Gönderen Konu: Değerli Forum Üyelerine de Danışmak İstiyorum  (Okunma sayısı 502 defa)

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli arkadaşlar herkese merhaba
Yaklaşık 2 senedir forumda takılıyorum saç ekimi sonuçlarını da takip ediyorum. Öncelikle Hintell beye bu forumu kurup bizlere böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

Saç ektirmeye karar verdim ama Euro cinsinden eken klinikler şuan bütçemi zorluyor.

Benim için 4 önemli kriter var

Doğru planlama
Dönor alanının doğru ve güzel greft alımıyla korunması

Ön saç çizgisinin planlı düzgün çizilmesi ve doğal görünüm

Hocanın saç çizgisini çizip kaçmaması ekim çoğunluğunda yer almasi

Aşağıda resimlerim var buna göre hangi merkeze sizce ekim saglamaliyim ve kaç greft ekim uygun olur ?
Yaş 32 Sonbahar da 33 gireceğim
Sizlerinde görüşlerini almak isterim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

- Dr. Hakan Clinic
- Asuman Hair
- Ers Clinic
- Cüneyt Coşkun
- Şahin Çelik
- Serkan Aygin

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Değerli Forum Üyelerine de Danışmak İstiyorum
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2026, 12:17:05 »
Hocam öncelikle medikal terapi ile dökülmeni stabilize ettin mi? Çünkü ıslak formda gördüğün gibi vertekste de incelmeler var.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2026, 12:21:26 »
Hocam öncelikle medikal terapi ile dökülmeni stabilize ettin mi? Çünkü ıslak formda gördüğün gibi vertekste de incelmeler var.

Başkan 5 aydır finasterid 1 yıldır biotin çinko keratin selenyum 4 aydır D3 vitamini arasıra solgar İron Demir magnezyum  ve omega 3 kullanıyorum.

Saçlar islakdan ziyade Bioxcin keratin Argan yağına bulanmış halde yapisik şekilde bilerek çektim maximum hangi seviyede görünsün istedim açıklık

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2026, 21:58:17 »
Konu günceldir

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2026, 03:35:03 »
dostum bence önden ortaya kadar yani yaklaşık önden 5,6 cm kadar geriye uzanan bir ekim yaptır. sıklaştırma ekimine fazla girmesen iyi olur .saçın yaşına göre gayet güzel .ilerde durum dahada kötüleşirse orta tepeyi ve verteksi o zaman ektirirsin .çıkardığın merkez listesi ise on numara olmuş bana göre ama bir tık sıklaştırma ekimi olacağı için senin durumuna bakarak hakanclinik derim .saç çıkartma yüzdesi bakımından asuman hair daha önde bence ama senin durum dhi için daha uygun sanki.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2026, 09:15:38 »
dostum bence önden ortaya kadar yani yaklaşık önden 5,6 cm kadar geriye uzanan bir ekim yaptır. sıklaştırma ekimine fazla girmesen iyi olur .saçın yaşına göre gayet güzel .ilerde durum dahada kötüleşirse orta tepeyi ve verteksi o zaman ektirirsin .çıkardığın merkez listesi ise on numara olmuş bana göre ama bir tık sıklaştırma ekimi olacağı için senin durumuna bakarak hakanclinik derim .saç çıkartma yüzdesi bakımından asuman hair daha önde bence ama senin durum dhi için daha uygun sanki.

güzel yorumun için teşekkür ederim tahminen kaç greft ekilir bu açıklık için ? Dönorün yolunmuş kaza dönmesinden çekiniyorum saçları kestirince esmerden sarışına donuyor
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2026, 10:35:26 Gönderen: Conqueror1453 »

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2026, 20:04:39 »
Bu kliniklerin hepsi donöre saygılıdır. Hepsi iyidir ama benim aralarında favorim Hakan bey.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Nisan 2026, 20:43:58 »
Bu kliniklerin hepsi donöre saygılıdır. Hepsi iyidir ama benim aralarında favorim Hakan bey.

Teşekkürler değerli yorumun icin

Facebook Twitter Instagram