Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum ilgili ve bilgili arkadaşların fikrine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 196 defa)

aslanmustafaaa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yaşım 31 öğretmenim işimden dolayı bu yaz ekim yaptırmayı düşünüyorum 2-3 sene Serkan Aydın’a niyetlendim kapora da yolladım fakat geri yoldan döndüm cesaret edemedim uzun zamandır da forumda dolaşırım az çok bilgim var ama sizlerin değerli görüşlerini duymak dinlemek istiyorum özellikle Hintell Bey’in. Ekim merkezi olarak Asmed Koray Erdoğan ve Serkan Aygın istiyorum ama güncel fiyatı tam olarak bilmesem de yüksek bir tutar çıkıyor Asmed’de. Şakaklarımdan da rahatsızım şakaklarıma da ekim olsun istiyorum ayrıca saç çizgisi nasıl olmalı Serkan Aygın’ın ön saç çizgi tasarımı hakkında yorumlarınızı duymak isterim. Ekim öncesi ilaç takviyelerinden bahserder misiniz Finasterid ve Xpecia konusuna iyice değinmenizi isterim. Finasterid konusunda şüphelerim var. Yorumlar için teşekkür ederim. 

aslanmustafaaa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yakın çekim saçlarım

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam elinle saçını geriye attığında orada küçük küçük saçlar var. Hah işte finasteride onları kafandaki normal saça çevirir. Dökülmeni durdurur/yavaşlatır. Ondan sonra ekim için iyi bir yüzey oluşur.

Birçok iyi merkez var hepsi başarılı olur. Açıklığın çok minimal. Ahmet Tosun, Hakan hoca, Asuman hanım, Şahin bey iyidir.

aslanmustafaaa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam finasterid için söylenen yan etkiler korkutuyor ayrıca kullanmadıktan sonra geri döküleceği söyleniyor bir yerden sonra bağımlı hale geliyormuş gibi düşünüyorum.

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç dökülmesi hayat boyu süren bir durum tedavisi de malesef hayat boyu sürüyor (ya da en azından saçı umursadığın sürece)
Medikal tedavisiz ekimin sorunu şu oluyor : Sen ekim yaptırıyorsun ama mevcut saçlarına göre. Şu an mesala verteksin var oraya ekim yapılamaz. Ama ileride büyük ihtimalle ora da dökülecek ve bu sefer oraya ektireceksin derken bu sefer orta bölgen dökülecek. Bunların tamamına donörün yetmeyebilir ve tüm kafaya yayılmış seyrek saç görüntüsü ortaya çıkabilir. O yüzden prensip önce dökülme kontrol altına alınır sonra o durmuş olan resme göre planlama yapılır.

Cüneyt hoca topikal fin kullandırtıyor ve başarı alınıyor. Daha az sistematik olduğuyla ilgili bir sürü çalışma var. Kana daha az karışıyor yani. Tereddütün varsa topikal finasteride deneyebilirsin.

Facebook Twitter Instagram