Ilk önce bu kadar insana ulasan ve yardimci olan forum kurucularina ve degerli yazarlarina sac ekim sonuclarini paylastiklari icin tesekkürü borc bilirim. Onun icin ben de kendi ekim sonucumu burada yayinlayacagim.
4 tane klinik ile görüstüm ve en icime sinen klinik, Dilek Gül Hair Aesthetik ile sac ekim islemini gerceklestirdim. Bu forum, alman, amerikan forumlarini ve reddit sayfasini da inceledikten sonra herkesin sikayetci oldugu sey, donör alaninin önemini iyice anladim.
Donör alanindan alim ve vücut killari ile sac ekimi konusunda uzmanligina arastirmalarim sonucunda güvendigim ve cok samimi buldugum icin Dilek Gül hanim ile anlastim. Moleküler biyoloji ve genetik alaninda bilim insani olup, hatta suan sac folikulleriyle ilgili üniversitede bilimsel arastirma yapip kitap bölümü yazmakta. Onun icin anlasmadan önce söyledigim bazi seylerin neden dogru olmadigini ve neyin nasil gerceklesmesi gerektigini bilimsel anlamda da aciklayabilen Dilek Gül hanim tüm güvenimi kazanarak beni ikna etti ve böylelikle onunla anlasarak Almanya‘dan Istanbul‘a ucarak ekimi gerceklestirdim.
Gögüs, omuz, sirt, koltuk alti 3200, sakaldan 1200 ve ensenin en alt kismimdan 600. Bu benim 4. sac ekimim ve 41 yasindayim.