Gönderen Konu: Dilek Gül Hair Aesthetic / Vücut killarindan sac ekimi / 5000 greft / 05.04.2026  (Okunma sayısı 1283 defa)

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ilk önce bu kadar insana ulasan ve yardimci olan forum kurucularina ve degerli yazarlarina sac ekim sonuclarini paylastiklari icin tesekkürü borc bilirim. Onun icin ben de kendi ekim sonucumu burada yayinlayacagim.

4 tane klinik ile görüstüm ve en icime sinen klinik, Dilek Gül Hair Aesthetik ile sac ekim islemini gerceklestirdim. Bu forum, alman, amerikan forumlarini ve reddit sayfasini da inceledikten sonra herkesin sikayetci oldugu sey, donör alaninin önemini iyice anladim.
Donör alanindan alim ve vücut killari ile sac ekimi konusunda uzmanligina arastirmalarim sonucunda güvendigim ve cok samimi buldugum icin Dilek Gül hanim ile anlastim. Moleküler biyoloji ve genetik alaninda bilim insani olup, hatta suan sac folikulleriyle ilgili üniversitede bilimsel arastirma yapip kitap bölümü yazmakta. Onun icin anlasmadan önce söyledigim bazi seylerin neden dogru olmadigini ve neyin nasil gerceklesmesi gerektigini bilimsel anlamda da aciklayabilen Dilek Gül hanim tüm güvenimi kazanarak beni ikna etti ve böylelikle onunla anlasarak Almanya‘dan Istanbul‘a ucarak ekimi gerceklestirdim.

Gögüs, omuz, sirt, koltuk alti 3200, sakaldan 1200 ve ensenin en alt kismimdan 600. Bu benim 4. sac ekimim ve 41 yasindayim.

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ilk yazimda fotograflari eklerken hata yapmistim.

Uygarrr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ektirmeden önceki halinide atabilir misiniz? koltuk altından baya alınmış uzaması sınırlıymış sanırım?

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci gönderimde ki ilk 2 fotograf ekimden önceki halim. 3200 toplam gögüs, omuz, sirt ve koltuk alti, hepsi birlikte. Uzamasi sinirli degil koltuk altinin ama sakal, gögüs, omuz ya da sirt kadar basari orani yokmus ama her greft degerlendirilmeli. 

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun kardeşim.
vücut kılları derken ? nerenden aldılar greftleri.

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun kardeşim.
vücut kılları derken ? nerenden aldılar greftleri.

Tesekkür ederim kardesim.
Vücuttan gögüs, batin, omuz, sirt, koltuk alti ve karin(karini unutmustum yazmaya) bölgesinin kaliteli greftlerini toplayarak toplamda 3200 tane vücut kili alimi gerceklestirdi Dilek Gül hanim.

Öyle suursuzca bir alim sonuca varmaz. Sadece uygun killar secildi.

Bunun yaninda 1200 tane sakal grefti ve donör bölgesinin, ensenin en alt kismindan 600 tane sac grefti alimi gerceklestirdi, ilk ve son fotografta ensenin en alt kismindaki alim görünüyor, kirmizi olan bölge.

Böylelikle toplamda 5000 greft ekilmis oldu.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Göğüs kılları alınıyor ve saç ekiminde başarılı oluyorsa bu devrim olur

memocan909

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Hocam, bu ekim sonucunu merak ediyorum. Toplam kaç saat sürdü acaba ekim işlemi?

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun Hocam, bu ekim sonucunu merak ediyorum. Toplam kaç saat sürdü acaba ekim işlemi?

Cok tesekkür ederim. 2 gün sürdü. Ilk gün yaklasik 9 saat ve ikinci gün yaklasik 8 saat. Bir kac kez ara verdik, cünkü bacaklardan ve üst kollarimdan alim yapilmasini istiyordum ve buna direttim ama verim alinamaz greftler oldugunu sonunda kabul ettim. Gelmeden önce zaten bunu söylemisti Dilek hanim ama ben kabul etmek istemiyordum.

SaveGe

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Her yerden kıl alınıp ekilir demişti Cüneyt hoca, saça uyum sağlıyor ve saça benzeyerek uzuyor ve çıkıyor demişti
  • Ekim Tarihi: 21.04.2026
  • Ekim Merkezi ismi Cüneyt Coşkun - Aesthetic Center
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi D3K2, Omega 3, Solgar VM-2000, Topikal Finas-Minoksidil

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Her yerden kıl alınıp ekilir demişti Cüneyt hoca, saça uyum sağlıyor ve saça benzeyerek uzuyor ve çıkıyor demişti

Dilek hoca da tam aynisini söylüyor, her bölgeden alim ve ekim yapilabilir ve az cok uyum sagliyorlar, sadece greftin kalitesi yeterli olmasi lazim, benim bacaklarin ve kollarin greft kalitesi yeterli degildi.

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Göğüs kılları alınıyor ve saç ekiminde başarılı oluyorsa bu devrim olur

En büyük akilliligi yaptigimi düsünüyorum. Böylelikle kel kalmanin kesinlikle önüne gectigimi düsünüyorum. Ilerleyen yillarda büyük bir dökülme yasasam bile hala iyi kötü donör bölgem olacak. Tarik Akan bile 45 yasindan sonra saclarini kaybetti, onun icin belli yasa gelmek kellikten yüzde yüz korumaz.
Ve insan her zaman cok sacla daha cekici olur, yüzü kötü olan bir erkek bile cok sacla insanlari yaniltiyor, kadinlar bile cirkin yüzlü, cok sacli adami yakisikli bulabiliyor.

Bir cok gögüs ve daha baska alanlardan vücut killarindan ekimlerini Dilek Gül hanim bana gösterdi. Sadece islem merkezler icin daha yorucu ve Türk insani kolaya kacmasini sever, onun icin yaygin degil. Baska ülke sac ekiminde dünya lideri olsaydi, kesinlikle vücut killarindan sac ekimi cok daha yaygin olurdu.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
En büyük akilliligi yaptigimi düsünüyorum. Böylelikle kel kalmanin kesinlikle önüne gectigimi düsünüyorum. Ilerleyen yillarda büyük bir dökülme yasasam bile hala iyi kötü donör bölgem olacak. Tarik Akan bile 45 yasindan sonra saclarini kaybetti, onun icin belli yasa gelmek kellikten yüzde yüz korumaz.
Ve insan her zaman cok sacla daha cekici olur, yüzü kötü olan bir erkek bile cok sacla insanlari yaniltiyor, kadinlar bile cirkin yüzlü, cok sacli adami yakisikli bulabiliyor.

Bir cok gögüs ve daha baska alanlardan vücut killarindan ekimlerini Dilek Gül hanim bana gösterdi. Sadece islem merkezler icin daha yorucu ve Türk insani kolaya kacmasini sever, onun icin yaygin degil. Baska ülke sac ekiminde dünya lideri olsaydi, kesinlikle vücut killarindan sac ekimi cok daha yaygin olurdu.

Göğüs kıllarının bir dökülme döngüsü yok mu ? Mesela kılı hafif çekince kopup kendi geliyor

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Göğüs kıllarının bir dökülme döngüsü yok mu ? Mesela kılı hafif çekince kopup kendi geliyor

O yaklasik ilk 2 yil icin gecerliymis. Sonra o dökülme döngüsü bitiyormus.
Zaten hepsi ayni anda dökülmeyecegi icin, benim icin hic problem degil ve genel olarak kil yerlestirildigi yere uyum sagliyor. Bunu önceki ekimlerimde ben kendim de gözlemledim.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Bilim insanı demişsiniz ama söylediğiniz kişiye ait bir tane bile makale yok.

Facebook Twitter Instagram