Gönderen Konu: saç ekime uygunmuyum ve tavsiyeler  (Okunma sayısı 406 defa)

KEL2108

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekime uygunmuyum ve tavsiyeler
« : 27 Nisan 2026, 13:53:18 »
Merhabalar saç ektirmeyi düşünüyorum ağustosda askerim (1 ay) döndükten sonra ekim yaptırmayı düşünüyorum müsaitlik bakımından en uygun an gibi geliyo fakat yaş , dökülme şekli , dökülme durumu filan biraz cekindiriyo beklersem daha müsaitlik anlamında zaman ayırabilirmiyim bilmiyorum o yüzden siz deneyimli abilerimden tavsiye almak istiyorum yaş 27 herhangi bir tedavi yöntemi kullanmıyorum

DADAS

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • ERZURUMSPOR
Ynt: saç ekime uygunmuyum ve tavsiyeler
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2026, 15:12:53 »
Merkezler ağustostan sonra eylül ayları sezon olduğu için genelde bu tarihlerde zam gelmiş oluyor yerinde olsam askere gitmeden önce yaptırırım hemen zaten askerde saçları sıfırlayacaksın

DADAS

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • ERZURUMSPOR
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2026, 15:13:08 »
Saç ekimi içim çok uygunsun

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2026, 18:58:37 »
Donörün muazzam iyi ve önlerin zayıflamış ama. Benim sana önerim düşük doz bile olsa finasteride kullan. Akabinde önlere güzel bir klinik buluruz sana.

KEL2108

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2026, 22:37:46 »
Merkezler ağustostan sonra eylül ayları sezon olduğu için genelde bu tarihlerde zam gelmiş oluyor yerinde olsam askere gitmeden önce yaptırırım hemen zaten askerde saçları sıfırlayacaksın
kral valla bencede öyle ama çalışıyorum bedelliyide borçla verdik full mesai calısıyoruz askerliğe kadar zamanım yok gibi nerdeyse

KEL2108

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2026, 22:41:29 »
Donörün muazzam iyi ve önlerin zayıflamış ama. Benim sana önerim düşük doz bile olsa finasteride kullan. Akabinde önlere güzel bir klinik buluruz sana.
finans için sadece askerlik muayenesinde sağlık ocağında sordum aile hekimine aşırı tepki verdi ama cok bilgili değil gibiydi googleden bakıp olumsuz etkenlerini saydı onları bende bulabiliyorum zaten valla klinik önerisi varsa istanbul içi dinlerim tabi aklımda 2 3 yer var birde saçma olabilir ama bir sorum daha var kral bu ekimcilere sadece görüşmek için randevu almak lazım mı

Facebook Twitter Instagram