Gönderen Konu: Dönor alanı konusunda endişelerim var  (Okunma sayısı 388 defa)

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dönor alanı konusunda endişelerim var
« : 28 Nisan 2026, 17:08:36 »
Merhabalar
Saç ektirmek istiyorum ama diyelim dönor alandan 3500 greft alındı.  Saçlar uzadı 1 yıl geçti diyelim. Tras olmaya gittim berbere saçları donor bölgelerden sıfırdan kestirdik diyelim sırıtmaz mi arkadaşlar donor de ki kellik gözükmez mi ? Saçları sıfırdan aldirinca esmer değiliz sarışın gibi parlıyor yanlar.

Nelere dikkat etmeliyiz saç ekim surecinde ?

Özellikle Hintell bey katkı saglarsa sevinirim

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dönor alanı konusunda endişelerim var
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2026, 20:36:35 »
Hocam homojen dağılım yapılırsa alım izi belli olmaz ama minimum belli bir uzunlukta tutman gerekir. 0 yapamazsın yani. 2-3 numara civarı minimum diye hatırlıyorum.

Zaten saç ekimi uzun saç için idealdir. Hem alım yapılan alan çok daha iyi gizlenir hem de saç uzadıkça birbirini destekler ve saç varmış ilüzyonu artar

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2026, 20:45:35 »
Hocam homojen dağılım yapılırsa alım izi belli olmaz ama minimum belli bir uzunlukta tutman gerekir. 0 yapamazsın yani. 2-3 numara civarı minimum diye hatırlıyorum.

Zaten saç ekimi uzun saç için idealdir. Hem alım yapılan alan çok daha iyi gizlenir hem de saç uzadıkça birbirini destekler ve saç varmış ilüzyonu artar

Şu anket açtığım merkezlerden hangilerini tavsiye edersin homojen dağılım konusunda başkan

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2026, 20:50:21 »
Hepsi iyi hocam. Önceden de yazdığım gibi benim favorim aralarında Hakan hoca ama kişiye göre değişir. Bence sen fazla kuruntu yapıyorsun :) Finasteride zaten zaman veriyorsun acelen yok sakin sakin izle konuları baskı yapma kendine. Belki gerek bile kalmayacak ekime.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2026, 21:34:27 »
Hepsi iyi hocam. Önceden de yazdığım gibi benim favorim aralarında Hakan hoca ama kişiye göre değişir. Bence sen fazla kuruntu yapıyorsun :) Finasteride zaten zaman veriyorsun acelen yok sakin sakin izle konuları baskı yapma kendine. Belki gerek bile kalmayacak ekime.

Yav işte şapka takıyoruz sıkıldım artık finasteridin onleri toplayacagindan umudum yok ama yutuyoruz günde 1 mg

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2026, 01:21:05 »
sıfır traş yaptırırsan en kral donör alımı bile belli olur üstat .nokta nokta beyaz alanlar yakından bakınca hemen farkedilir ama 3 numara traş edersen donör alımıda güzel   yapıldıysa belli olmaz.

Conqueror1453

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2026, 06:14:23 »
sıfır traş yaptırırsan en kral donör alımı bile belli olur üstat .nokta nokta beyaz alanlar yakından bakınca hemen farkedilir ama 3 numara traş edersen donör alımıda güzel   yapıldıysa belli olmaz.

Anladım çok saolun bilgilendirme için

Facebook Twitter Instagram