Gönderen Konu: 40 Yas 4800 Greft Sac Ekimi Icin Uygun muyum, Tavsiyenize Ihtiyacim Var  (Okunma sayısı 661 defa)

Birand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar, yakinda sac ektirmeyi dusunuyorum ve fotograflarimi Serkan Aygin Sac Ekim klinigi ile paylastim.

Dr. Serkan Aygın değerlendirmesi dahilinde yaklaşık 4800 greft, 3400 Ön 1400 tepe bölgeleri için DHI tekniği ile planlama yapılabileceğini uygun gördü. Enseden 4400, Sakaldan 400 greft alım yapılacakmis fakat nihai karari kliniklerine gidip muayene oldugumda karar vereceklermis.

Sizce belirttikleri sac ekimi icin uygun muyum ? Fotograflarda goreceginiz uzere tepemde ve onlerde acikliklarim var. Sac ekimi yaptirsam sizce nasil sonuclanir. Siz tecrubeli arkadaslardan tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Birde sac ekim sonrasi kullanirsam iyi olacagini dusundugunuz ilaclar var mi ? Simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim. 

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donörün güzel ama açıklık fazla. Finasteride kullanırsan tepe bölgendeki incelmiş saçları kurtarabilirsin. Ekim ile beraber kapatıcılık çok iyi olur.
Bunun dışında kullanacağın işe yarayan bir şey yok. Hepsi koca karı ilacı.

Birand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yusuf bey, cevabiniz icin tesekkur ederim. Son 10 yildir saclarimda dokulme yok, yinede Finastride kullanmami onerir misiniz ? Bu dediginiz ilac dokulmeye mi azaltiyor yoksa ince/zayif saclari kalinlastiriyor mu ?

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülmen yoksa doktora danış eğer kelliğin son evresi buysa sorun yok. Ama NW7'ye gidiyorsan işte inceleme yapılması lazım.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence planlamaları doğru .donör ,yaş olarak ekim için avantajlısınız açıklık çok ama bence üstesinden gelinmeyecek kadarda kötü değil.
minyatür saçlarıda güçlendirebilirseniz çok iyi bir sonuç alma ihtimalinizde var.

Birand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cevabiniz icin tesekkur ederim pisikletadam. Degerlendirmelerinizle beni sac ekimi yaptirmaya daha da cesaretlendirdiniz.

Hintell'in de degerli goruslerini alabilsem ne iyi olurdu :)

Aliemin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimine uygun görünüyorsunuz. Benim saçımdaki dökülme tipi de aynı şekildeydi. Şuan saçlarım çıkmış durumda sağlıklı

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Full Member
4800 greftle bence iyi bir kapatıcılik olur.Sizin verteksde çok fazla açılmada olmamış.Klinik seçiminizde çok güzel.Umarım gönlünüze göre bir sonuç çıkar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
saç ekimine uygunsunuz açık alan geniş donör güzel 2 ekim lazım uygun merkezler
asmed
asuman hair
medekes
ahmet tosun
ers

bütçeye göre degerlendirin
Global Moderator

Birand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell bey, cevabiniz icin tesekkur ederim. Serkan Aygin clinic ile gorustum. Sizce burasi benim icin uygun olur mu ? Onlar tek seans 4800 greft olarak plan yapabiliriz dediler. 2 ekim'de daha iyi sonuc alabilirsem oylede yapabilirim. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.

Emre Özen

• Yeni üye
  • *
Saç ekimine uygunsunuz saç yapınız ince yapılı gibi olsada donör bölge yoğunluğunuz güzel gözüküyor güzel ve kaliteli bir klinik tercih ederseniz ön ve orta kapatıcılığının sizleri memnun edeceği yönündeyim fakat varteks için mutlaka ikinci bir ekim gerekecektir. Hintellin tavsiye ettiği klinikler bu konuda kendisini kanıtlamış ve gönül rahatlığıyla ziyaret edebileceğiniz yerler fakat burada hintele sormak istediğim bir konu var medeks bile listede varken dr hakan clinici niçin listeye almamış acaba öncesinde mutlaka tavsiye ederdi kendisi bir sebebi var mı yoksa unutmuş olabilir merak ettim doğrusu

Birand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell beye bir soru daha sormak istiyorum. Serkan Aygin clinic DHI ile yapacaklarini soylediler. Bildigim kadariyla DHI daha yeni ve iyilesme suresi daha hizli ilerleyen bir yontem. Diger merkezlerin bir cogu FUE method'u diyorlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim, ekim kalitesinde 2 yontem arasinda ciddi farklar var mi ? Hangisinin basari orani daha yuksek sizce ? Birde Serkan Aygin clinic ile ilgili fikirlerinizi soylerseniz cok memnun olurum. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.

Birand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar selam beyler, bugun Ahmet Tosun'un klinigi ile gorustum ve fotograflarimi paylastim. 2 seans'da cok iyi sonuclar alacagimi soylediler. Doner bolgelerimin cok iyi oldugunu ilk seans'da 5000-5500 greft arasi alinabilecegini ve on ve tepe bolgelere yogunlasabileceklerini, tabii ki vortex'ede ekim yapilacak ama orasi icin 1 yil sonra ikinci bir seans'in cok daha iyi olacagini soylediler. Serkan Aygin klinigi 4800 greft demisti, Ahmet Tosun 5000-5500 alinabilir gibi gorunuyor dedi. Safir FUE yontemi ile ekim yapilacagini, kanal acimlarini Ahmet Bey'in kendisinin yapacagini soylediler birde. Biraz kafam karisti acikcasi. Siz tecrubeli arkadaslarin tavsiyesine ihtiyacim var acikcasi.

Bu arada dun biraz daha net bir sekilde doner bolgelerimi, on ve tepe bolgemin fotograflarini cektim, ekte gorebilirsiniz.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence doğru söylemiş ahmet bey bu donörden söylediği rakamlar çıkar ama tabi her klinik çıkaramıyor orası başka .ahmet tosun donör konusunda benim özellikle beğendiğim  bir klinik bence sizde bu konuda konuları detaylı araştırın .ekim sonrası donör durumlarını ayrıntılı inceleyin ona göre kararınızı verin.

Yunus61

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Benimde ayni böyleydi açıklığım fazlaydı ama senin donor daha iyi ers ye git pisman olmazsın
  • Ekim Merkezi ismi 07/02/2024 Ers Clinic
  • Greft Miktarı 6000
  • Medikal Tedavi Prp

Facebook Twitter Instagram