Gönderen Konu: saç ekimi yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 328 defa)

saçmağduru33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekimi yaptırmalı mıyım?
« : 01 Mayıs 2026, 23:53:15 »
Merhabalar. 27 yaşındayım ve aktif dökülmem devam ediyor. Zaten dökülmeye meyilli bir saçım vardı ama bir sene önce annemi kaybedince bunalıma girdim ve 1 senede saç bu hale geldi. Yazın ekim yaptırmayı düşünüyorum ama tepe bölgesi tutmaz diye korkuyorum. Finasterid de kullanmak istemiyorum testesteron seviyem düşük olduğu için. Akıl akıldan üstündür. Önerilerinize açığım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: saç ekimi yaptırmalı mıyım?
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2026, 05:19:17 »
kardeşim başın saolsun mekanı cennet olsun annemizin

bütçen nedir donör bölgen ne durumda
dökğlme varsa ancak finasterid durdurur

xpecia da bir nebze en kötü
Global Moderator

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2026, 06:43:51 »
Kardeşim başın sağ olsun.
Saç dökülmen devam ettiği için ve çok fazla saçın olduğu için ben ekim önermeyeceğim. Aralara girerken mevcut saçların zayıf ve şok dökülmeden zarar görebilir.
Finasteride de önermeyeceğim senin durumuna. Çünkü anneni kaybetmişsin üstüne finasteride'in hormon değişikliğiyle beraber duygusal değişikliklere yol açma ihtimali var. O yüzden o vebale giremem.

Saç ektirmek hatalı olur bu yüzden. Ne yapabilirsin eğer duygu durumun iyi olursa doktor kontrolünde finasteride deneyebilirsin ileride. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok malesef.

saçmağduru33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2026, 12:25:43 »
Kardeşim başın sağ olsun.
Saç dökülmen devam ettiği için ve çok fazla saçın olduğu için ben ekim önermeyeceğim. Aralara girerken mevcut saçların zayıf ve şok dökülmeden zarar görebilir.
Finasteride de önermeyeceğim senin durumuna. Çünkü anneni kaybetmişsin üstüne finasteride'in hormon değişikliğiyle beraber duygusal değişikliklere yol açma ihtimali var. O yüzden o vebale giremem.

Saç ektirmek hatalı olur bu yüzden. Ne yapabilirsin eğer duygu durumun iyi olursa doktor kontrolünde finasteride deneyebilirsin ileride. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok malesef.
Allah razı olsun hocam. Çok teşekkür ederim.

saçmağduru33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2026, 12:27:48 »
kardeşim başın saolsun mekanı cennet olsun annemizin

bütçen nedir donör bölgen ne durumda
dökğlme varsa ancak finasterid durdurur

xpecia da bir nebze en kötü
. Allah razı olsun hocam. Donör bölgem sık ve kalın. Sıkıntı yok o konuda. Bütçe 60-70k

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2026, 01:58:21 »
Merhabalar. 27 yaşındayım ve aktif dökülmem devam ediyor. Zaten dökülmeye meyilli bir saçım vardı ama bir sene önce annemi kaybedince bunalıma girdim ve 1 senede saç bu hale geldi. Yazın ekim yaptırmayı düşünüyorum ama tepe bölgesi tutmaz diye korkuyorum. Finasterid de kullanmak istemiyorum testesteron seviyem düşük olduğu için. Akıl akıldan üstündür. Önerilerinize açığım
başın sağ olsun kardeşim sağlığımız anamız babamız herşeyden değerli maalesef ki insan ufacık saç sorununu bile unutabilir bunlar yüzünden,

Kelleşmeyi çokta dert etmemen lazım çözümleri basit gibi , benim elimde çare tükenmez istersen dm atabilirsin
Ben yoruldum hayat, gelme

Facebook Twitter Instagram