Merhaba 35 yaşındayım
8 sene önce orduda pek araştırmadan ilk ekimi yaptırdım özellikle donör bölgeden pek memnun kalmamıştım ekimim de başarılı oldu denemez özellikle ön çizgi hiç iyi değildi.
Şimdi forumdaki tecrübeli arkadaşlardan merkez önerisi istiyorum bütçe 150 k yı geçsin istemiyorum. Birçok konuyu okudum son zamanlarda herkese mnerilen isimlerden bazıları ile görüştüm kısaca ilk fikirlerimi söyleyeceğim yanlışım varsa düzeltin lütfen cüneyt coşkun(serkan beyden ayrıldı başyan sona kendisi var operasyonda yeni bir klinik çok fazla hasta serisi yok fakat sonuçlar iyi özellikle tıraşsız ekim için seçilebilir) medeks revizyonlarda iyi olduğu söyleniyor hasta sayıları çok hakan çelik ankarada alternatif henüz görüşemedim smile hair klinik ile görüştüm safir fue ve sertifikalı merkez ablamında profesyoneller fakat çok hasta az ilgi gibi geldi emin değilim asuman hair ve asmed ile görüşmedim bana çok pahalı geldi greft başına 3 euro
Donör alanındaki görüntüyü hem uzun hem kısa saçla attım başta hintell olmak üzere tüm tecrübeli arkadaşlardan merkez önerisi rica ederim