Gönderen Konu: Medicool saç ekim merkezi mersin  (Okunma sayısı 196 defa)

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
Medicool saç ekim merkezi mersin
« : 05 Mayıs 2026, 19:13:12 »
Merhaba arkadaşlar burayı yeni keşfettim. Mersinde yaşıyorum, medicool merkezine 3 nisan da saç ekimi yaptırdım, ekim süreci güzel geçti, ekstra bir olumsuzluk yaşamadım. Tabi ne kadar güzel olursa olsun burda hedef sonuç önemli. 37 yaşındayım, daha çok yanlar ve arka tepe kısıma ekim yapıldı, iki tarafta kel denecek kadar değildi. 4 bin greft ekildiği söylendi. Şuan 33 gün oldu, şok dökülme oluyor. Acaba sonuç ne olacak, çevremde ekim yaptırıpta çok çok az faydasını görenede şahit oldum. Çok güzel saçları olanada şahit oldum. Yorumlarınızı merak ediyorum

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
Ynt: Medicool saç ekim merkezi mersin
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2026, 19:16:42 »
12. Günde yıkamadan sonra çektiğim foto

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2026, 19:22:14 »
5 günlükken tepe bölgesi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2026, 20:39:01 »
ekime çok uygunsun donör alanında güzel
başarılı sonuç olması lazım bu ekımın ekim kalitesi idare eder standart ne çok iyi ne kötü  kalite merkezler
umarım sonucun güzel olur kardeşim
Global Moderator

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2026, 20:44:13 »
Teşekkür ederim. İnternette örneklere baktığımda iyi gibi görünüyor, o yüzden moralim biraz yüksek. Araştırdığım kadarıyla ekim güzel oldu ama bu uğraşımıza deyecekmi merak ediyorum. Son durumuda gösterim 33. Gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2026, 20:46:01 »
Teşekkür ederim. İnternette örneklere baktığımda iyi gibi görünüyor, o yüzden moralim biraz yüksek. Araştırdığım kadarıyla ekim güzel oldu ama bu uğraşımıza deyecekmi merak ediyorum. Son durumuda gösterim 33. Gün

biz dostum internetteki örneklere göre saç ekimi kararı vermeyiz gerçek hasta paylaşımı olacak şimdi benım bahsettiğim çok fazla ayrıntı var eksik olan mesala saçlı alanla saçsız alan geçişleri vs  zamanla anlarsın forumda diğer konulara baka baka
Global Moderator

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2026, 21:15:23 »
Burada araştıranlar daha iyi bilir tabi, ben o kadar bilmiyorum, arada buraya zaman geçtikçe foto yüklerim. Belki başkalarınada faydamız olur.

Biraz karışık attım fotoları ama burdakide kabuklanma dönemi, 10. 12. Gün civarı

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2026, 21:17:04 »
Ön bölge

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2026, 20:10:00 »
37. Gün, şok dökülme tamamlamdı nerdeyse, artık çıkışları bekleyecem, prp yaptırdım, aşırı ağrılı oldu, hiç beklemiyordum bu kadar ağrı, 2. Prp yi yaptırmasam olumsuz etkisi olurmu acaba, vitamin takviyesi kullanıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Mayıs 2026, 23:38:12 »
Şok tamamlanmış evet saçların toparlama evresinde
Süreç normal seyrinde devam ediyor hayırlısı olsun
Global Moderator

Mustafa Sarıkaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2026, 14:00:56 »
Şok tamamlanmış evet saçların toparlama evresinde
Süreç normal seyrinde devam ediyor hayırlısı olsun

Evet teşekkür ederim. Süreci güncelleyip atacam sürekli, belki diğer arkadaşlara faydamızda olur. Sigara alkol kullanmıyorum, vitamin takviyesi alıyorum. Saçlarım sık görünebilir ama telleri ince. 1. Ay prp yaptırdım. Saç ekim merkezinin ekimden sonra ilgisi güzel, ekimde de herhangibir olumsuz durum yaşamadım. Şuan aşama bu

Facebook Twitter Instagram