Arkadaşlar merhaba
Öncelikle bu forumu kuran, bizleri kliniklerin ekim sonuçlarını inceleyip fikir ve karar sahibi olmamızda etkili olan bizlere bilgi ve tecrübeleri ile yol gosteren Hintell Beye teşekkür etmek istiyorum.
Benim için saç ekim süreci çok önemli çünkü giden greftin telafisi olmuyor. Çevremde saç ektiren insanlara baktığımda klinik seçimini doğru yapmadığı için pişman oluyor çünkü kimisinin dönor bölgesi yolunmus kaza dönmüş kimisinin saç çizgisi doğal olmamış ve bunun gibi bir kaç neden daha sıralayabiliriz.
2 yıldır forumu takip ediyorum zaman zaman Hintell beyin tecrubelerinden yararlanmaya ekim sonuçlarına yazdiigi yorumları okumaya bilgi ve fikir sahibi olmaya çalışıyorum.
Bu zamana kadar
Asmed -Whatsapp
Dr.Bekir Bek Whatsapp
Asuman Hair yüzyüze WhatsApp
Dr.Hakan Clinic yüzyüze ve WhatsApp
Şahin Çelik yüzyüze ve WhatsApp
Ers clinic whatsapp (yüzyüze görüşmek için gitmek.istedim.ama.firsat olmadı uçak saatlerinden dolayı)
Serkan Aygin (WhatsApp)
Cüneyt Coşkun Yüzyuze ve WhatsApp
Anket açtığım klinikler mesafe olarak bana yakın olması ve forumda önde olması sebebi ile ankette yer aldı.
İsmini yazamadigim klinikler lütfen yanlış anlamasın. Kişisel kendime gore bu anketi açtım.
Şuan ekim konusunda tam bir karar veremedim.
Bugün Cüneyt Coşkun Beyle görüştüm biraz kafamı karıştırdı.
İlgi, alaka,samimiyet, iş disiplini, öz guven çok iyiydi.
Kalemi aldi sanki operasyona başlıyoruz gibi saç çizgisini, greft sayılarını hatta greftleri bile inceledi 2 li 3 lu greftlerin fazla dedi.
Greft alım işlerini yanında çalışan asistanı ekim aşamasında kendisi yer alıyor.
Hoca sıkılmadan her soruya cevap verdi. Dürüst ve samimiydi. Kendisine teşekkür ederek ve tanistigima memnun olarak uçağa yetişmek için klinikden ayrıldım. Ers clinice ve Serkan Aygin ugrayamadim.
İlgi ve alakalarını esirgemeyen tüm kliniklere teşekkür ediyorum. Sacekimsonuclari sitesinin bu kliniklerle iletişim kurduğum da çok ilgi ve alaka gördüm birkez daha Hintell beye teşekkür etmek istiyorum.
Euro cinsinden takip ettigim bir klinik ve bunun alternatifi olarak TL cinsinden 2 klinik belirledim.
Sonbahara doğru ekim düşünüyorum İnşallah
Saç ekimi yapıldıktan sonra bu foruma bir minnet borcu olarak saç ekim surecimi saç ekim gelismelerini sizlerle ay ay paylaşmaya çalışacağım.
Lütfen saç ekiminde aceleci olmadan önce forumda 6 ay bir gezin kim nasıl ekmiş nasıl başarılı olmuş inceleyin.
Merdiven altı diye tabir edilen kliniklerde ekim yapmadan önce bir araştırın mağdur olmayın
2 yılda
Beklentilerimi karşılayacak
Donore zarar vermeden homojen alım yapacak
Saç çizgisinde doğallık
Ekilecek greft sayısı
Klinikler fiyatları ve ekim sonuçları
Saç dökülmesine karşı kullanılabilecek şampuan ilaç takviye vs.
Uzak durulmasi gereken dönorü mahveden bazi klinikler
Hakkında fikir sahibi oldum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Sizlerin sonuçları başarılı olduğunda mutlu oluyorum. Başarısız sonuç görünce üzülüyorum çünkü olan greftlere oluyor.
Saç ekim surecim bittikten sonra da bu forumda kalmaya devam edeceğim. Bağımlılık yaptı forum