Merhabalar yaklaşık 3 4 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum. Son 1 sene civarı proscar ve minoxidil kullanmaya başladım hatta 1.5 sene diyebilirim. İlk başladığımın 4. 6. ayı civarında insanlar saç mı ektirdin gibi tepkiler verdi baya bir etkisini gördüm. Sonrasında kullanma sıklığımı biraz azalttım yani güzel şeyler duydukça eskisi gibi özenmiyordum sonrasında askere gidip geldim ve saçlarım biraz daha döküldü sonrasında yine kullanmaya başladım yine biraz toparladı fakat yoğunluktan dolayı düzeni sağlayamadım. Son 2 haftadır baya düzenli kullanmaya başladım her şeyi fakat tepe tarafım baya açıldı artık ve saç tellerim incelleşip baya döküldü normalde de çok kalın telli değildi zaten. Kullandığım ilaçlar proscarı bölüp atmak ama tam olarak 4 mü 5mi kestiremiyorum bir parçasını ağzımla kırıp atıyorum. Her gece yatmadan minoxidil sıkıyorum 4 5 fıs sabahları da saçımı yıkayıp sıkıp kurutup çıkıyorum. Şimdi daha çok kafaya takmaya başladım çünkü baya kötü bir durumda belki şuan shedding denen evreyi yaşıyorum minoxil sıkıp masaj yapınca 15 tel falan geliyor elime geceleri. Sizce ne yapmalıyım bir kaç ay yine çok dikkat ederek kullanıp öyle mi düşünmeliyim, proscar yerine propecia geçmem mantıklı mı ya da dut bunlara ek olarak xpecia almayı düşündüm haftada 2 3 gün dermaroller da yapıyorum. Ekim için erken mi donör bölge kötü mü ne yapsam daha iyi olurbiraz daha mı beklesem dökülmeyi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
@Hintell hocam bir yol göstersen