Gönderen Konu: 2. ekim planması nasıl olmalı?  (Okunma sayısı 399 defa)

ilysbyrm

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. ekim planması nasıl olmalı?
« : 08 Mayıs 2026, 15:44:59 »
Merhaba arkadaşlar,
Yaş 35. 7 yıl önce önlere ekim yaptırmıştım. şimdi tekrar bir ekim yaptırmak istiyorum ama kafama takılan bazı sorular var;

Görüştüğüm yerler;

Medeks: 5000 ekim yapılmalı yoksa seyrek olur dedi.

Ahmet Tosun: 4500 greft Ön ve orta yoğun verteks seyrek dağılım yaparız dedi

Asuman Hair  4000-4500 greft alıp, yeni bir ön saç çizgisi belirleyip, yoğunluk  ön ve tepe bölgesine

Hangi planlama mantıklı yorumunuzu alabilir miyim? Bu arada 4 yıl kadar aktif olarak minoxil kullandım 2 aydır bıraktım. Döngüye girmiş olabilir mi saçlarım?

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2. ekim planması nasıl olmalı?
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2026, 16:36:00 »
Her ekim gibi ekim öncesinde ve sonrasında medikal destek almalısın. Bunun en önemlisi finasteride. 7 yıl önce yaptığın ekimden saçların duruyor ama gördüğün gibi mevcut saçların dökülüyor. Bunu durdurmak için ve küçülmüş olan saçlarını da kurtarmak için finasteride doktor kontrolünde başlarsan iyi bir ekimle beraber güzel bir netice alırsın. Yoksa ektirirsin ama kendi saçlarından fire vermeye devam edeceğin için yine iyi bir netice alamazsın.

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2026, 20:35:35 »
3 merkezinde aşağı yukarı planlamaları doğru ve benzer aslında  .saç tipinde gayet güzel kalın ve güçlü görünüyor aklına hangisi yatıyorsa orda ektir iyi sonuç alma ihtimalin epey yüksek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2026, 20:02:48 »
tüm alana bir ekim yaptır
ilaçla destekle
daha sonra seyrek kalan alanlara 2 ekim düşün
Global Moderator

ilysbyrm

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2026, 11:10:41 »
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Son olarak Cüneyt Coşkun ile whatsapp üzerinden mesajlaştım. DHI ile ekim yaptığını söyled. Fue tekniğinden farkı nedir? Benimki için hangi yöntem mantıklı. Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa çok sevnirim.

Facebook Twitter Instagram