Gönderen Konu: Dr. Murat Küçüktaş | 3300 Greft | 22.04.2026 | 28 Yaş  (Okunma sayısı 166 defa)

Rock

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba,

1.5 yıl önce bir saç ekimi operasyonu geçirmiştim. İlk ekimimin linkini buraya bırakıyorum:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39091.0

Maalesef ilk ekimden memnun kalmadığım için ikinci bir operasyon adına yeniden araştırmalara başladım. Donör alanım kısıtlı olduğu için, greftleri alacak kişinin bu süreçte tecrübeli biri olmasını özellikle istedim ve bu nedenle Dr. Murat Küçüktaş’ta saç ekimi yaptırmaya karar verdim.

22 Nisan’da 3300 greft ekildi. İlk ekimimde ağrı nedeniyle iki kez bayılmanın eşiğine gelmiştim, bu yüzden bu operasyona girerken biraz kaygılıydım. Ancak operasyon oldukça konforlu geçti.

Şu an şok dökülme sürecim başladı.

Ekim öncesi ve ekimden 2 hafta sonraki fotoğraflarımı yükledim. Her ay güncel fotoğraf paylaşmayı planlıyorum.

Yorumlarınızı ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Murat Küçüktaş | 3300 Greft | 22.04.2026 | 28 Yaş
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2026, 18:16:47 »
Hocam ilk ekiminden memnun kalmamışsın, keşke forumda önerilen merkezlerden birine gitseydin. İlk konudaki "gençlere finasteride önermiyoruz" dedikten sonra bayağı bir güldüm. Ama zaten sen aldığını söylemişsin.

Donörün zayıf görünüyor umarım bu ekimin başarılı geçer. Finasteride devam ediyorsun sanırım?

Rock

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2026, 18:22:47 »
Evet, herhangi bir yan etki görmediğim için kullanmaya devam ediyorum. Açıkçası forumlarda çok araştırma yaptım. ASMED ve Şahin Çelik’i de düşündüm. Ancak ASMED bütçemi aşıyordu, ayrıca İstanbul ya da Ankara’ya gitmek de benim için oldukça zahmetli olacaktı. Bu yüzden operasyonu Bursa’da yaptırmaya karar verdim. Bundan sonrası artık sabır işi; sonuçları beklemek gerekiyor.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2026, 18:40:32 »
Doğru diyorsun hocam kim gidecek onca yolu.

Facebook Twitter Instagram