Gönderen Konu: Sakal Ekimi  (Okunma sayısı 222 defa)

ugur-ugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sakal Ekimi
« : 12 Mayıs 2026, 18:40:25 »
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese selamlar. 38 yaşında sakal ektirmeyi düşünen bir kardeşinizim. İstanbul ya da Kocaeli'de bana önerebileceğiniz bir klinik sakal ekim merkezi var mı?. Birçok konu açılmış hepsini tek tek okuyup araştırıyorum ama çok farklı görüşler var. Sakallarım hiç çıkmıyor değil bayağı seyrek, ekim yaptırmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Hodrimeydan41

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
Ynt: Sakal Ekimi
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2026, 21:15:10 »
Bende kocaelide yaşıyorum kocaelide ekilecek kaliteli yerler yok sakın kocaelide yaptırma sakal ekimi saç ekimi gibi olmaz yönleri ve greft kanal açımı zor iltir her iyi saç ekende sakalda başarı sonuçlar alamıyo sakal ekimi yapmış kişileri araştır forumda güzel sakal ekimleri var

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2026, 21:57:02 »
Hocam sakaldan hiç anlamasam da şunu biliyorum estetik de olsa ciddi bir operasyon bu. Kötü olması durumunda hayatın boyunca bu yükü taşıyacaksın. O yüzden şehir mevzusunu kafandan sil ve forumda iyi bir merkez bul. Geçen haberlerde Fransızın biri intaar etmişti kötü ekimden dolayı. Araştırmanı iyi yap.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2026, 09:32:08 »
Dostum merhaba,

Sakal ekimi saç ekimine kıyasla çok daha zor bir işlemdir. Bu yüzden araştırma yaparken tecrübesine gerçekten güvendiğin birine yaptırmanı öneririm. Maalesef arkadaşların bahsettiği gibi her saç ekimi yapıyorum diyen kişi sakal ekimi yapamayabilir.

Sakalı olan bir kişiyi kontrol ettiğinde sakalların yönleri çıkış yönüne göre farklı açılarla yapılması kaynaklı yanlış bir kanal açılması durumunda dik bir şekilde çıkarak çok saçma bir görüntüye ulaşıp maalesef istenilmeyen bir görsele sahip olabiliyoruz. Saç ekimindeki yönleri yanlış açtığında birbiri üzerine tarayarak kapatıcılık sağlıyoruz bunu tolere edebiliyoruz ama maalesef sakalda bu çok zor durumda olmaktadır.

Kocaelinde saç ekimini düzgün yapan yer çok olmadığı gibi sakal ekimini yapan yeri nasıl bulabilirsin bilmiyorum. Bu işlemi daha farklı şehirlerde yapan kişileri araştırmanı öneririm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2026, 20:20:16 »
Dakal ekimi riskli bir işlem herkes yapamaz sakal yönlerini ayarlamak zor o yüzden sana kocaelimde önerebileceğimiz bir merkez yok şehirlere takılma bu işlem şakaya gelmez yüzün sonuçta

Asmed harika sakal ekimi yapıyor ama fiyat pahalı
Ahmet tosun bir görüş istanbul
Medeks görüş istanbul
Antalya Hakan doğanay ve ekibi
Dr serkan aygın istanbul
Ankara şahin çekik
Cüneyt çakır istanbul
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram