Gönderen Konu: PROTEZ SAÇ MERKEZİ ÖNERİSİ  (Okunma sayısı 312 defa)

keloğlanmağarası

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
PROTEZ SAÇ MERKEZİ ÖNERİSİ
« : 13 Mayıs 2026, 10:29:59 »
Merhabalar, bu sene sonuna doğru saç ekimi yaptıracağım. Ama öncesinde 3-4 ay kadar bir protez saç kullanmayı, denemeyi planlıyorum.

Sonrasındaki bakım süreci nedeniyle takip kolaylığı açısından İzmir’de merkez arıyorum. Öncelikle İzmir olmak üzere doğal, sağlıklı protez saç kullanan merkez önerilerine açığım. (Eğer değecekse İstanbul’a da gidebilirim, İstanbul veya diğer şehir önerilerine de açığım) Önerisi olan arkadaşlardan fikirlerini rica ediyorum.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
Ynt: PROTEZ SAÇ MERKEZİ ÖNERİSİ
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2026, 11:17:57 »
Dostum merhaba,

Saç ekimi öncesinde protez kullanılmasını çok tavsiye etmem. Protez kullanımları sonrasında saç derisi hava alamadığı için bu bölgenin gelişimi açısından olumsuz olma durumunu arttırabilmektedir. Bu yüzden 6 aylık bir süreç var önünde bu süreç içerisinde saç ekimi olacak deriyi mümkün olduğunca beslenmesini azaltmamanı öneririm.

keloğlanmağarası

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2026, 16:51:30 »
Protez kullanmanın saç ekimi öncesi çok etkisi olur mu? Geçici süreliğine bir çözüm arıyorum. Kaliteli, hava güneş alan bir protez kullanmak istiyorum.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2026, 18:45:20 »
Hocam protez işine hiç girme. Uğraşmasını geçtim protez beklentini o kadar yükseltecek ki ekim seni tatmin etmeyebilir. Sabret ekimini yaptır (forumdan klinik önerisi alarak) ve tertemiz ilerle.

Facebook Twitter Instagram