Acaba donör bölgeniz ikinci üçüncü ekimler için yetti mi?
Babamın da donörü çok güçlü, amcalarımın vs. de ama bir çoğu nw 4-6 arası. Saç analizi yaptırmayı düşünüyorum, niyeyse içimde eğer iyi bir yerde saç ektirirsem ve dikkatli olursam ilaç vs. kullanarak, ileride de mağdur olmayacağımı düşünüyorum saç konusunda.
Evet yetti. Büyük ihtimal ilk ekimimde, Fut ekimiydi, 4000 greft gitmistir. Hem kafam cok büyük ve genis ve cok genis bir alandan kesip alinmisti greftler Fut olarak, bu yüzden 4000 gitmistir. Bu Greftlerin maalesef cogu cikmadi 2007 yili oldugu icin ve kadin her seyi tek basina yapmisti.
Ikinci ekimimde 3300 greft ekildi. 3. ekimimde 2000.
Simdi son ekimimde donör bölgeden 600 tane greft alindi. Hepsi toplam 9900 ediyor ve kesinlikle 3000-4000 greftlik bir 5. ekimi de yaptirabilirim. Sag ve sol taraflarimda o greftler cikar. Maalesef 2. ve 3. ekimlerimde berbat alim yapildigi icin ensem bosaltilip ve 3. ekimimde sag ve sol alandan hic alim yapilmadi.
Bu sayilar yaniltici olmasin, benim kafam asiri büyük, zaten genelde Türklerin kafalari büyük olur asyali oldugumuz icin ama benim ki normalden daha da büyük, sayi olarak ortalama üstü sayilar ama iste kafa büyük oldugu icin ekilecek alanda otomatikman büyük oluyor.
Benim babamin ve abimin donörü de saglam onun icin zaten hic korkum yok.