Gönderen Konu: MUĞLA YÜCELEN HASTANESİ SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 381 defa)

Kel_Aliço

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
MUĞLA YÜCELEN HASTANESİ SAÇ EKİMİ
« : 15 Mayıs 2026, 23:50:51 »
Herkese selamlar, forumda yeniyim..
Biraz Acil !

30 yaşındayım, saç ekimi istiyorum. Muğlada çok fazla seçenek yok ve Yücelen Hastanesi ile görüştüm, ama araştırma yaptıkça sorular artıyor içimde..

Acaba son zamanlarda orada saç ekimi ile ilgili bilgisi olan var mı?

1. Başarı durumu
2. Ekimi yapanların profesyonelliği
3. İlgilenme durumları ve operasyon sonrası destek
4. Olumsuz bir ihtimalde yaklaşım ve çözüm için yardımcı olup olmadıkları

Cevabı olanlardan destek bekliyorum..

Forumu kuranlara ve destek olan herkese çok teşekkür ederim şimdiden..

kutsal bilge

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: MUĞLA YÜCELEN HASTANESİ SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2026, 00:35:01 »
Mekana çok baglı kalma hocam forumdaki bilindik yerlerde yaptır gerekirse şehir değiştir

Celal200048

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2026, 00:42:39 »
Forumda bikac tane ekim paylaşımı gördüm Yücelen de çok seyrek ve amatör ekim yapılmış iyi bir şey bekleme dostum Muğla'da yaşıyorsan busracan var bende orda ektirdim İzmir'e de gidebilirsin Sibel ulusan çok iyi bu ikisini düşün derim ama Yücelen hastanesini asla önermem uzak dur dostum yol yakinken
  • Ekim Tarihi: 06.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Muğla Büşra can hair transplant
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia , finasterid

Kel_Aliço

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2026, 03:01:17 »
onları gördüm de baya eski tarihli, güncelde yapan var mı diye merak ettim

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2026, 06:29:06 »
Bütçen ne kadar saçların ne kadar dökülmüş?
Greftler önemli 1 greft alındı mı yerine başka greft çıkmıyor .

Forumda bir gez 6 ay takıl ekim merkezlerini ve saç ekim sonuçlarını incele

Kel_Aliço

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2026, 11:08:50 »
Şöyle bir durum var şimdi..

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Mayıs 2026, 12:57:04 »
Dönor bölge güzel 6 ay forumda gez saç ekim merkezlerinin ekim ve sonuçlarını incele fikir sahibi olursun

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2026, 13:50:20 »
Dostum merhaba,

Bu hastanede işlem yaptıran kişilerden çok eski konuları vardı hiçbiri de memnun kalmadı maalesef diye hatırlıyorum. Ekip değişmiştir yeni bir kişi gelmiştir o kısmı bilemiyorum. Bununla birlikte tecrübesine güvendiğin birine yaptırmanı mutlaka öneririm. Muğla'da yaşıyor olabilirsin ama bu işlem için orada yaptırmak zorunda değilsiniz. Hayatınızı bir ömür boyunca etkileyecek bir işlem için riske atmanızı çok önermem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2026, 17:10:07 »
Öncelikle şunu bilmen lazım saç ekimi öyle alelade bir işlem değil hayatın boyunca kafanda taşıyacağın dış görünüşünü psikolojini ve sosyal hayatını direkt etkileyecek bir karar. O yüzden sırf evine yakın diye ya da kolayına geldi diye saç ekimi yaptırma sonra düzeltmek için dünyanın öbür ucuna gitmek zorunda kalırsın. Bu işin psikolojisi çok ağırdır yaşayan bilir.

Seçenek çok ama sen daha saç ekiminin ne olduğunu tam deneyimlemediğin için olaya sadece “ekim yaptırmak” gözüyle bakıyorsun. Halbuki önemli olan saçın doğallığı yönü planlaması donör yönetimi ve yıllar sonra bile seni rahatsız etmeyecek bir sonuç almak. Aynı hatayı yapan binlerce kişi var sonra düzeltme peşinde koşuyorlar.

İstanbul’da araştırabileceğin merkezler var Ahmet Tosun Asuman Hanım Hahair Medeks Ers gibi isimleri incele sonuçlarına bak forumdaki gerçek kullanıcı paylaşımlarını oku. Reklama değil yıllardır paylaşılmış gerçek vaka sonuçlarına bakarak karar ver.

Muğla konusunda ise açık konuşayım sırf yakın diye saç ektireceksen hiç yaptırma böyle gez daha iyi.

Bir de forum kurallarını öğrenmeden konu açmayın. Burası saç ekimi paylaşım platformu. Burada saç ekimi yaptıran kişiler süreçlerini paylaşır ya da üyeler o sonuçlara yorum yapar. Forum düzenini bozacak şekilde yanlış bölüme konu açılması artık tolere edilmeyecek.

Bu arada artık net söylüyorum forumda sürekli yanlış bölüme konu açanları banlayacağız. Forum düzenini bozan kimseye forumun ihtiyacı yok.
Global Moderator

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2026, 22:26:27 »
Abi millet maç için şehir değiştiriyor ama hayatının en önemli estetik işlemi için şehir değiştirmeye üşeniyor 😀

Facebook Twitter Instagram