Gönderen Konu: Dönor Bölgesi Az Olanlar Takip Etsin Bu Ekimleri  (Okunma sayısı 366 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dönor Bölgesi Az Olanlar Takip Etsin Bu Ekimleri
« : 17 Mayıs 2026, 16:28:38 »
Arkadaşlar donor bölgesi az olup açıklığı çok olan canı bu yüzden sıkılan forum üyeleri moralini hiç bozmasın. Forumda gezerken 2 ekim dikkatimi çekti göğüs killarindan ekim yapılmış gidisat da iyi gözüküyor gibi.

Göğüs kılları sikilastirma ekimlerinde kullanilabilir gibi görünüyor sizler ne düşüyorsunuz ?

Dikkatimi ceken 2 ekimin buraya linkini birakiyorum.

Göğüs killarindan greft alıp  başarılı ekim yapan forumda tanınmış güvenilir merkezler varsa sizde listeye ekleyin ogrenelim

Yanlış mı biliyorum doğrusu neyse bilen arkadaşlar yazsın öğrenelim lütfen teşekkürler

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39655.0

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=40966.0

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dönor Bölgesi Az Olanlar Takip Etsin Bu Ekimleri
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2026, 18:09:40 »
Hocam ilk konu sonuçlanmamış. Göğüs kılları zaten hep kullanılıyordu. Ama uzama ve gelişme evreleri saçtan çok farklı. Karakteristikleri çok farklı. O yüzden en son çare ve sayılı miktarda araya kaynayacak şekillerde kullanılır.
Her zaman birinci seçenek en bariz saç ve sonra sakaldır karakteristik ve uzama periyodu benzerliği saça yakın çünkü.

Kaynaklar :

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2026, 19:01:48 »
Eyvallah başkan bilgilendirme için yinede tüy tuydur moral olsun uyelere

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2026, 19:25:14 »
Hocam gerçekçi olmak gerekiyor :D

Eğer bu kıllar saç gibi olsaydı kel kalmazdı.
Vücut kılının kullanım yeri saç greftleri ekildikten sonra sakalları da koyduktan sonra hafif serpiştirilir yoğunluk için. Bu kadar yani.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2026, 19:43:07 »

Vücut kılının kullanım yeri saç greftleri ekildikten sonra sakalları da koyduktan sonra hafif serpiştirilir yoğunluk için. Bu kadar yani.

Sende de yok yok ha doktor gibi konuşuyorsun :D

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2026, 19:49:43 »
Doktor olmaya gerek yok ki basit bir kaç araştırmayla bulunur.

Final Boss

• Aktif Üye
  • Jr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2026, 02:03:32 »

vücut kılları ense kılları gibi rahatça alınamıyor hocam bu yüzden alım için tercih edilmiyor .yoksa verimli olmuyor diye bir şey yok ekildikleri yerin özelliğini alıyorlar .bu konuda vücut kılları ile sıkça ekim yapan yabancı doktorların ekimlerini inceleyebilirsin çok başarılı sonuçlar var.

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2026, 10:24:56 »
vücut kılları ense kılları gibi rahatça alınamıyor hocam bu yüzden alım için tercih edilmiyor .yoksa verimli olmuyor diye bir şey yok ekildikleri yerin özelliğini alıyorlar .bu konuda vücut kılları ile sıkça ekim yapan yabancı doktorların ekimlerini inceleyebilirsin çok başarılı sonuçlar var.

O zaman güzel haber bu millet ağda yaptırıyor 2000 greft alınsa çok etki eder saç ekimine

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2026, 14:58:37 »

Cok mutlu oldum yazdiklariniza. Benim sürecim 40li günlerde.

Vücut killarimin fotograflarini gönderdim ve daha sonra Dilek Gül hanimla görüstüm. 2 güne yayarak 11000 vücut kili ekimi istedigimi belirttim. Bu mümkün olmayacagini söyledi ve 3000, 5000 olabilir söyledi. Her alandaki killarimin uygun olmadigini söyledi. Yani insanlarin zannettigi gibi rastgele yapilmiyor, uygun olanlar seciliyor.

Sonra iste haftalarca vücudumu trasladim. Gögüsümü ve kafami traslayip killari elime alip kiyasliyordum. Gögüs killarimin bir kismi sac killarimdan kalindi ve daha parlak, yoksa cok bir fark yoktu(tabii uzunluk farki olacak, ama hatta bazilari uyum saglayip uzayabiliyormus bile). Sonra karin bölgemde beklenmedik kalinlikta killarin oldugunu fark ettim. Ama maalesef sirt killarim neredeyse hic uygun degildi.

ektirmek

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2026, 15:02:50 »
Gögüs killarimin fotografi. Sacimla cok uyumlu. Uyumlu olmasa bile yine de kullandirtirdim arada kaynayip yogunluk katsinlar diye, aslinda amac zaten bu.

Facebook Twitter Instagram