Gönderen Konu: İstanbul Saç Ekim Merkezi Önerisi  (Okunma sayısı 303 defa)

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İstanbul Saç Ekim Merkezi Önerisi
« : 17 Mayıs 2026, 19:10:34 »
Merhaba herkese,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Çok güzel sonuçlar olduğunu görünce ben de artık yaptırmam gerektiğini farkettim. Beni nispeten rahatsız eden bir erkek tipi dökülme mevcut. Şakaklarda açılma, tepe bölgesinde de seyrek saçlar bulunmakta. Özellikle ışık altında kafa derim görünüyor fotoğraflarda vs de rahatsız olmaya başladım. Çok fazla klinikten çok fazla sonuç var ve kafa karışıklığı nedeniyle doğru kararı veremediğimi farkedip buradan sizlere sormak istedim.

-Yaş 28. Dökülme durdu/çok azaldı.
-İstanbul Avrupa yakasındayım. Bugün Madeks'i aradım 180 bin fiyat verdi sabit fiyat dedi, Ers Clinic 65 bin fiyat verdi Temmuz sonrası zam olacak şimdiden kapora gönderip rezervasyonunuzu yapın dedi. Restart Aesthetic ise 80 bin fiyat verdi, 2 sene de mevcut (ekilmeyen) saçların korunması garantisini verdi özel bir işlemleri varmış tam anlamadım.  Bir tanıdık da Ataşehir Esteworld'de saçını ektirdi, tepe tutmadı ama önler çok güzel oldu. Çalıştığım firmanın da burası ile anlaşması varmış güzel de bir indirim alabiliyorum (fiyat bilmiyorum tabi). Tema Hastanesi, Biruni Hastanesi vs de bana yakın ama bilgimin olmadığı bu forumda da çok yorum olmayan hastaneler.

Madeks çok olumlu yorumlar okudum ama 180 bin biraz fazla geldi bana. Fotoğraflarımı her üç kliniğe de gönderdiğimde ön alan komple ekilecek, tepeye de sıklaştırma yapılacak 5000-5500 greftlik bir işlem olacağından bahsettiler. Kafa yapısının geniş olduğundan bahsettiler.

Tavsiyelerinize açığım bu ay sonuna kadar karar vermem gerekiyor, Madeks'i elemek durumunda kaldım aslında bütçeden dolayı. Ers için çok yorum yok google'da ama bu forumda da yorumlar var. Küçükçekmece tarafındayım Pendik, Kartal vs çok uzak oradaki kişileri de elemek durumunda kaldım.

Yardımcı olabilirseniz, tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul Saç Ekim Merkezi Önerisi
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2026, 19:26:57 »
Hocam saydığın kliniklerden medeks ve ers forumda konuları mevcut iyi yerler ama diğer yerler pek başarılı sonuçlarını göremedim.

Resim atman senin için daha iyi. Medikal tedavi alıyor musun?

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2026, 19:34:54 »
Merhaba, teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Herhangi bir medikal tedavi almıyorum. Birkaç görseli de paylaşıyorum.

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2026, 19:35:22 »
+

Aliemin

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2026, 11:58:06 »
Bence Dymed hair Clinic tercih edebilirsiniz. Ekipleri deneyimli ve profesyonel çıkardıkları sonuçlar da gayet başarılı

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2026, 15:05:23 »
Doktor kontrolünde finasteride başla minimum 6 ay bekle saçların güçlensin bu arada bütçeni denkleştir ve forumda iyiliği tescillenmiş bir kliniğe git. Bu bilimsel olarak doğruluğu ispatlanmış en iyi yoldur dinleyip dinlememek sana kalmış.

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2026, 17:52:17 »
doktor kontrolünde seneler önce xpecia ve minoxidil'e başlamıştım. bebek tüyleri çıkmıştı bırakınca da var olanlar da gitmişti. o yüzden finasteride başlamak istemiyorum tekrardan. yan etkileri olan da bir ilaç

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2026, 18:01:44 »
Doktor kontrolünde minoxidil'e mi başladın fin'e mi? Bunlar farklı ilaçlar? Fin kullandın ve yan etki mi gördün? Topikal finasteride var, cüneyt hoca, Serkan aygın ve birçok yer öneriyor yan etki profili çok az onu düşünebilirsin.
Saçların çok zayıf ve gidici. İnce telli bu dezavantaj çünkü kalın saçın 3000 grefte kapatacağı alana belki sana 3500-4000 gerekecek. Varolan saçlarını güçlendirmen bu yüzden önemli çünkü ekim mevcut saçlarına destek olur ve daha iyi bir görüntü sunar. Varolan saçlarını koruman ve kuvvetlendirmen çok önemli bu yüzden.

İlla kullanmayacağım diyorsan dediğim gibi forumda rüştünü ispatlamış klinikler var ers, medeks, şahin bey, asuman hanım, hakan clinic, ahmet tosun, cüneyt hoca vs. bunlarla görüşebilirsin.

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2026, 18:06:37 »
minoxidile başlamıştım fin ile farklı ilaçlar biliyorum. finin yan etkileri hatta daha fazla. saçlarım bahsettiğiniz gibi ince telli ama dökülme durdu dediğim gibi. 4000-4500 greftten bahsettiler. dymed'de araştırdım biraz daha güzel geldi bilginiz var mı acaba? ers ile arasında kaldım en azından şimdilik belki başka yerler de çıkar karşıma.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2026, 18:13:01 »
Buyur hocam ektirmeyi düşündüğün Dymed'in konularından bazıları, sen karar ver :

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36934.45

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14360.0 (saç çizgisi çok kötü)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24707.15 

Dediğim merkezler forumda konuları olan ve genelde (kimse %100 başarı sağlayamaz) başarılı sonuçlar veren klinikler. Benim şahsi görüşüm doktor kontrolünde finasteride başlayıp yan etki görürsen bırakman görmezsen 6 ay bekleyip öyle gitmen. Ama genelde kimse dinlemiyor ben yine de doğru öğrendiğimi aktarayım :D Ben diyorum keşke 2 yıl önce başlasaydım boş yere kaybettim saçlarımı pişmanlığım bu.
Merkez konusunda foruma açılan konıları incele.

berkaysenturkk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2026, 18:19:30 »
tam burası hoşuma gitmişken aynı konuları ben de gördüm ve direkt eledim. şu an ers clinic benim için çok daha önde. maalesef sosyal medya ve googleda çok yorum yok buradan görebiliyorum sadece. madeks çok duyuyorum ama 3 katı fiyat çekiyorlar o yüzden gönül orayı istese de maddiyattan dolayı hayır demek durumunda kalıyorum. ers hariç bir tavsiyeniz olur mu acaba?

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2026, 18:36:30 »
Yazdığım klinikler hocam. Konuları inceleyin kendiniz ödevinizi yapın. Medikal tedavinin önemini de araştırın.

Saç ekimi basit gibi görünse de zor bir iştir.
Uzun dönem planlama, iyi bir merkez seçimi ve medikal tedavi bu işin en önemli adımlarıdır. Kötü bir klinikte yaptıracağınız ekim hayatınızı karartır. Konular mevcut, araştırın kendiniz karar verin. Ben sonuçlarını beğendiğim klinikleri yazdım.
F/P olarak şu an ERS önde.

Facebook Twitter Instagram