Merhaba herkese,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Çok güzel sonuçlar olduğunu görünce ben de artık yaptırmam gerektiğini farkettim. Beni nispeten rahatsız eden bir erkek tipi dökülme mevcut. Şakaklarda açılma, tepe bölgesinde de seyrek saçlar bulunmakta. Özellikle ışık altında kafa derim görünüyor fotoğraflarda vs de rahatsız olmaya başladım. Çok fazla klinikten çok fazla sonuç var ve kafa karışıklığı nedeniyle doğru kararı veremediğimi farkedip buradan sizlere sormak istedim.
-Yaş 28. Dökülme durdu/çok azaldı.
-İstanbul Avrupa yakasındayım. Bugün Madeks'i aradım 180 bin fiyat verdi sabit fiyat dedi, Ers Clinic 65 bin fiyat verdi Temmuz sonrası zam olacak şimdiden kapora gönderip rezervasyonunuzu yapın dedi. Restart Aesthetic ise 80 bin fiyat verdi, 2 sene de mevcut (ekilmeyen) saçların korunması garantisini verdi özel bir işlemleri varmış tam anlamadım. Bir tanıdık da Ataşehir Esteworld'de saçını ektirdi, tepe tutmadı ama önler çok güzel oldu. Çalıştığım firmanın da burası ile anlaşması varmış güzel de bir indirim alabiliyorum (fiyat bilmiyorum tabi). Tema Hastanesi, Biruni Hastanesi vs de bana yakın ama bilgimin olmadığı bu forumda da çok yorum olmayan hastaneler.
Madeks çok olumlu yorumlar okudum ama 180 bin biraz fazla geldi bana. Fotoğraflarımı her üç kliniğe de gönderdiğimde ön alan komple ekilecek, tepeye de sıklaştırma yapılacak 5000-5500 greftlik bir işlem olacağından bahsettiler. Kafa yapısının geniş olduğundan bahsettiler.
Tavsiyelerinize açığım bu ay sonuna kadar karar vermem gerekiyor, Madeks'i elemek durumunda kaldım aslında bütçeden dolayı. Ers için çok yorum yok google'da ama bu forumda da yorumlar var. Küçükçekmece tarafındayım Pendik, Kartal vs çok uzak oradaki kişileri de elemek durumunda kaldım.
Yardımcı olabilirseniz, tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.