Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiye  (Okunma sayısı 342 defa)

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi tavsiye
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2026, 22:14:32 »
Dönor iyi 2 ekim planlanır. İlk önbölgeden tepeye kadar ,1 yıl sonrada dönor toplayınca tepe ekilir. Forumda 6 ay takıl saç ekim sonuçlarını ve klinikleri incele fikir sahibi olursun

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2026, 12:37:06 »
Dostum merhaba,

Açıklık çok fazla maalesef tek seansta yapılması mümkün değildir. 2 seanslık bir çalışma sizler için çok daha uygun olacaktır. İlk seansta önden tepeye kadar bir çalışma yapılabilir ve aradan en az bir yıl geçtikten sonra tepe için planlama yapılması daha uygun olur.

Saç ekim planlaması için karadenizde duyduğumuz çok fazla clinic denk gelmedi maalesef. Ankara'yı düşünebilirsin en yakın olarak.

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2026, 13:25:07 »
Donörün zayıf tepende minyatürleşmiş saçlar var açıklık geniş bütçe düşük.

Finasteride ve minoxidil başlayıp saçlarını güçlendir 6 ay en az sonrasında bütçeni biraz arttır medeks’e git.

Aliemin

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2026, 12:32:13 »
Öncelikle donör bölgen güçlü mü ona iyi baktırman lazım çünkü açıklık baya geniş duruyor. 35 yaş saç ekimi için kötü bir yaş değil ama beklentiyi gerçekçi tutmak önemli. Tek seans yetmeyebilir. Bence acele karar verme, birkaç klinikten greft planı ve ön çizim al. Karadeniz tarafında çok fazla üst düzey klinik yok. İstanbul’da ise Dymed Hair Clinic fiyat/performans olarak bakılabilir. Özellikle doğal çizim ve yoğun ekim konusunda yorumları güzel.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2026, 12:35:46 »
Öncelikle donör bölgen güçlü mü ona iyi baktırman lazım çünkü açıklık baya geniş duruyor. 35 yaş saç ekimi için kötü bir yaş değil ama beklentiyi gerçekçi tutmak önemli. Tek seans yetmeyebilir. Bence acele karar verme, birkaç klinikten greft planı ve ön çizim al. Karadeniz tarafında çok fazla üst düzey klinik yok. İstanbul’da ise Dymed Hair Clinic fiyat/performans olarak bakılabilir. Özellikle doğal çizim ve yoğun ekim konusunda yorumları güzel.

Dostum merhaba,

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek herkese clinic önerisi yaptığına eminim ama ispat edemem. Moderatör takibini yaparak umarım beni yalancı çıkartır.

Aliemin

• Aktif Üye
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2026, 13:21:19 »
Dostum merhaba,

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek herkese clinic önerisi yaptığına eminim ama ispat edemem. Moderatör takibini yaparak umarım beni yalancı çıkartır.
Merhaba, Clinic önerisi isteyen birine öneri yapmam kadar doğal bir durum yok diye düşünüyorum. Etrafımdakiler güzel sonuç aldılar.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2026, 15:40:26 »
Dostum merhaba,

İleti gönderilerinizi kontrol ettiğimde bir gönderide kendinizin yaptığını belirtmişsiniz bu sefer etrafınızdakilerin güzel sonuçlar aldığını belirtiyorsunuz. Forumda herhangi bir konunuzun geçtiği bir başlık göremiyorum. Reklam kokusu alıyorum ama forum buna inanmaz..

Conqueror1453

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2026, 16:52:17 »
Etrafındakiler foruma konu açsınlar takip edelim nasıl sonuçlar herkes görsün.  İnsanların canı dar yana yana derdine çare arıyor  ben bile klinik tavsiye etmiyorum kimseye.

borella01

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2026, 19:55:22 »

ne dymed miş be arkadaş 50 sayfa boyunca her yerdede yazılmaz ki pes doğrusu.sonra hintel kara listeye alınca başlıyorsunuz karalamaya :)

Facebook Twitter Instagram