Gönderen Konu: 2026 BANA UYGUN SAÇ EKİMİ ÖNERİLERİ  (Okunma sayısı 1433 defa)

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2026 BANA UYGUN SAÇ EKİMİ ÖNERİLERİ
« : 19 Mayıs 2026, 04:40:05 »
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir forumu takip ediyorum ve artık saç ekimi konusunda ciddi şekilde karar aşamasındayım. Özellikle deneyimli üyelerin ve mümkünse Hintell hocanın görüşünü almak istiyorum.

Saç dökülme süreci: 10 yıl sürdü ufakta olsa devam ediyor. Özellikle ön bölge açılması ve tepe (vertex) bölgesi beni rahatsız ediyor. Çok ciddi sorunlar,sıkıntılar yaşadıktan sonra artık hayatta kendine önem vermenin zamanı geldi buda benim için bir başlangıç 25 kilo verdim bir 15 daha vereceğim bu süreçtede saç işini aradan çıkaralım istedim.

Donör bölgemin durumunu fotoğraflarda ekliyorum. Klinikler ek olarak sakal altı ve göğüs bölgemi de istediler; sanırım destek donör olarak değerlendiriyorlar. Göğüs ve sakal bölgemde yoğunluk fena değil gibi düşünüyorum.

Şu an araştırdığım klinikler arasında  Çok yüksek bütçeli yerler (Asmed vb.) bana uygun görünmüyor. Daha çok fiyat/performans olarak güçlü, doğal sonuç veren, donörü koruyan ve özellikle vertex konusunda başarılı klinik arıyorum.

Önceliklerim:

* Doğal görünüm
* Donörün korunması
* Tepe (vertex) başarısı
* Mümkünse tek seans yeterli olması
* Gereksiz yüksek greft söylemeyen dürüst yaklaşım

Dürüst yorumlarınızı bekliyorum. Siz benim yerimde olsanız hangi kliniğe giderdiniz? Kaç greft tahmin edersiniz? Donör yeterli görünüyor mu?

Özellikle Hintell hocanın değerlendirmesini çok merak ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

brezilya98

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2026 BANA UYGUN SAÇ EKİMİ ÖNERİLERİ
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2026, 08:19:49 »
Hocam öncelikle çok çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki hayatın istediğin gibi ilerler. İlk adımı atmışsın. Maşallah 25 kilo vermişsin. Hiç kolay bir iş değil. Saç konusuna glince, tek seansta biraz or gibi. Tek seansta ekim yapılsa bile tepe çok seyrek olur bence. Donör kalitesi çok iyi. Bence sakal alımına ihtiyaç yok. Klinik olarak da kendin araştırıp bir karar verirsen daha iyi olur bence. Ben şahsen sonuçlarını beğendiğim klinikleri yazim, sen kendin araştır ve karar ver.
- Asuman Hair
- Ahmet Tosun
- Dr.Hakan
- Şahin Çelik

Fiyat performans dediğin için bu kliniklerle sınırlı kaldım hocam. Saç ekimi çok ciddi bir işlem. Bu yüzden araştır, ona göre kararını ver.

Başarılar dilerim

Xserez

• Aktif Üye
  • Sr. Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2026, 09:01:08 »
Forumda bu açıklıklarda başarı oranı en yüksek merkez Medeks

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2026, 10:09:26 »
İki operasyon planlanır bu tarz açıklıklarda.

İlk operasyon ön bölgeden verteks'e kadar. İkinci operasyon (10 ay ile 12 ay arası beklemek gerekir) verteks ekilir. Sakal ve göğüs kıllarına ihtiyaç olacağını sanmıyorum onlar 3. ve 4. ekim gerekirse olur.

Merkezler sıralanmış zaten benim orta segmentte favorim Hakan hoca. Ama burada sayılan merkezler de iyidir.

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2026, 12:24:21 »
Dostum merhaba,

Normalde 2 seanslık bir ekim planlaması sizin gibiler için uygun olacaktır.

Burada küçük bir risk alarak planlama da şöyle bir çalışma da yapılabilir. Ön ve tepe sık orta kısım odaklanarak bir ekim yapılarak bir çalışma yapılabilir. Bu durumda eğer dökülmeniz devam etmezse bütünseli sağlayabilirsiniz ama yine de çok sık bir çalışma olmayacaktır. İlerleyen zamanlarda sıklık tatmin etmeyerek ikinci bir seans yaptırabilirsiniz. Bunun yerine bu riski hiç göze almayarak arkadaşların dediği gibi hiç riske girmeden önce önden tepeye kadar sonrasında tepe kısım olacak şekilde iki seanslık bir çalışma yapılabilir.

Greft olarak sakal ve göğüs için hiç gerek yok derim. Donör bölgenin çok güzel maşallahı var profesyonel bir elden çok rahat bir şekilde tek seansta 4500-5000 greftleri bulabileceği düşüncesindeyim. Burada saç ekimi yaptıracağın clinicteki kişilerin tecrübesi  önemlidir. Saç ekimi olur ama doğal olmadığı zamanda yaptırmanın hiçbir önemi yoktur.

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2026, 12:39:51 »
Bugün Serkan Aygın ile görüştüm 4200 ense + 800 sakal toplam 5000 DHİ tekniği önerdiler nihai değerlendirme yüz yüze olacak bütçemin üstü ama forum ve yorum olsun pozitif yönleri iyi geldi orda yaptırırsam bütçe üstü olacak ama yorumlarınızı bekliyorum

Aang

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2026, 13:29:37 »
Dostum merhaba,

Böyle güçlü bir donör bölgeniz varken niye illa 800 sakal alımını sıkıştırıyorlar anlamıyorum. Donör bölgesini yormamak için gibi saçma bir sebep sunuyorlar. Donör bölgeinizin maşallahı var buna istinaden çok rahat 5000 greft çıkartılabilir hatta biz üstüne ikinci ameliyat için planlamayı düşünürken Serkan Aygın gibi bir clinicten 800 sakal almayı önermelerinin sebebini anlayamıyorum.

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2026, 23:07:28 »
Bugün Asuman Hair e görselleri yolladım Fue safir tekniği ile 4000-4500 greft  olabileceğini yoğunluk ön ve tepe bölgesi için daha iyi olacağını söyledi daha sonra 1 seans daha gerekebilir diye bilgi verdiler Serkan Aygın kampanyalı fiyatı ile arasında 15 bin tl daha uygun

Hatırlatma

Serkan Aygın klinik 4200 ense + 800 sakal DHI Ekim önermişti

Tolgaatr

• Aktif Üye
  • Full Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2026, 15:29:15 »
Sakal ne alaka donör iyi görünüyor
Benim konumu incele dostum tek seansta bitirmek istiyorsan bu işi Medeks yapar

Bal Porsuğu

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2026, 00:56:05 »
asuman hanım yada ahmet tosun şaşmaz

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2026, 00:39:24 »
asuman hanım yada ahmet tosun şaşmaz

Asuman hanım a yaptırmaya karar verdim bayramdan sonra görüşeceğim

emreka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 31 Mayıs 2026, 00:28:01 »
Fiyat bilgisi verdiler mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Mayıs 2026, 22:28:36 »
asuman hanım mantıklı bir seçim hayırlı olsun ön çizginde hemen hemen bu şekilde olacaktır
Global Moderator

Twentytwenty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2026, 17:46:43 »
asuman hanım mantıklı bir seçim hayırlı olsun ön çizginde hemen hemen bu şekilde olacaktır

Benden bu tahliller istendi ama çok fazla maliyetli bunları nasıl yapabiliriz bi yol yordam varmıdır

Yusuf33

• Aktif Üye
  • Hero Member
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2026, 17:59:59 »
T, serbest T ve DHT'yi fin için soruyorlar sanırım.
Bir kısmını aile hekimliği ücretsiz yapıyor. Kalanlar için özel labaratuara gideceksin.
Sonuçta cerrahi bir işlem elbette tahlil gerekecek. Bir sağlık sorunun var mı, kanın pıhtılaşıyor mu vs. vs. zaten bunları istemese oraya gitmemen gerekir.

Facebook Twitter Instagram