Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir forumu takip ediyorum ve artık saç ekimi konusunda ciddi şekilde karar aşamasındayım. Özellikle deneyimli üyelerin ve mümkünse Hintell hocanın görüşünü almak istiyorum.
Saç dökülme süreci: 10 yıl sürdü ufakta olsa devam ediyor. Özellikle ön bölge açılması ve tepe (vertex) bölgesi beni rahatsız ediyor. Çok ciddi sorunlar,sıkıntılar yaşadıktan sonra artık hayatta kendine önem vermenin zamanı geldi buda benim için bir başlangıç 25 kilo verdim bir 15 daha vereceğim bu süreçtede saç işini aradan çıkaralım istedim.
Donör bölgemin durumunu fotoğraflarda ekliyorum. Klinikler ek olarak sakal altı ve göğüs bölgemi de istediler; sanırım destek donör olarak değerlendiriyorlar. Göğüs ve sakal bölgemde yoğunluk fena değil gibi düşünüyorum.
Şu an araştırdığım klinikler arasında Çok yüksek bütçeli yerler (Asmed vb.) bana uygun görünmüyor. Daha çok fiyat/performans olarak güçlü, doğal sonuç veren, donörü koruyan ve özellikle vertex konusunda başarılı klinik arıyorum.
Önceliklerim:
* Doğal görünüm
* Donörün korunması
* Tepe (vertex) başarısı
* Mümkünse tek seans yeterli olması
* Gereksiz yüksek greft söylemeyen dürüst yaklaşım
Dürüst yorumlarınızı bekliyorum. Siz benim yerimde olsanız hangi kliniğe giderdiniz? Kaç greft tahmin edersiniz? Donör yeterli görünüyor mu?
Özellikle Hintell hocanın değerlendirmesini çok merak ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.